Nu ook Air France 787 intro vluchten boven Frankrijk

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Om hun nieuwste aanwinst, de Boeing 787, aan Frankrijk voor te stellen organiseert Air France op 7 en 8 januari enkele sightseeing vluchten boven Frankrijk.  Een uitgelezen kans voor de avgeeks onder ons!

Gisteren kondigden we al aan dat Air France begin volgend jaar speciale vluchten tussen Parijs en Londen met de boeing 787 uit voert.  De Franse maatschappij deed dit trouwens ook toen ze net met de Airbus A380 begonnen te vliegen.  Maar naast deze lijndienst komen er nu ook een aantal sightseeing vluchten tijdens het weekend van 7 & 8 januari.

air france 787

Tour de France

Op zaterdag gaat de eerste vlucht richting Corsica en de Franse kust aan de Middellandse Zee. De tweede vlucht laat je Gascogne en het Zuid-Westen van Frankrijk bezichtigen. Op zondag word er eerst richting Bretagne gevlogen. De laatste sight-seeing vlucht tenslotte wordt “le tour de France”, de Ronde van Frankrijk, maar dan in de lucht.

air france 787
de twee vluchten op zaterdag

Economy, of toch maar business?

Tickets zijn nu te koop via de speciale webpagina, maar haast je, want ze vliegen de deur uit.  In economy betaal je €249 voor een ticket, premium economy kost je €349 en voor business betaal je… ja hoor… €787.  Aan boord is er voor alle passagiers catering en champagne voorzien.  De premium economy passagiers krijgen net als de business klasse passagiers toegang tot de lounge op Charles De Gaulle. De business klasse passagiers worden daar bovenop ook nog thuis afgehaald… helaas enkel binnen een straal van 50km rond CDG. Eventjes een chauffeur naar België of Nederland laten komen zit er dus niet in.

air france 787
de zondagvluchten

Alle passagiers worden ook verwend met geschenkjes, krijgen een vluchtcertificaat van de piloot en worden tijdens de vlucht op deskundige wijze op de hoogte gehouden.

Leuk om weten: de Boeing 787 die deze vluchten gaat uitvoeren is alweer de 500ste van dit type. De Air France – KLM groep heeft in totaal 25 toestellen besteld bij Boeing en zal er daarnaast nog 12 leasen. KLM vliegt ondertussen al even rond met de Boeing 787.

Ben jij van plan een ticketje te boeken op deze speciale vluchten? Laat het ons weten op ons forum of in de comments hieronder.  En we kijken alvast uit naar jouw reisverslag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *