Groupon Actie Weer Terug: Koop Avios Bij Groupon Voor 1.2 Cent Per Stuk

Groupon Avios Kopen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iberia Avios heeft weer een promotie in samenwerking met Groupon! Om gebruik te kunnen maken van de actie heb je een gratis Iberia Plus account nodig. Je kunt je hiervoor aanmelden op de website van Iberia. Deze Avios punten kun je overschrijven naar British Airways (of van BA naar IB) als je account minimaal 90 dagen oud is. Dit kun je doen met Combine My Avios en is gratis! Zo kun je de beste deal halen uit de twee verschillende award charts.

Avios kopen bij Groupon

Je kunt de Iberia Avios kopen via Groupon. Als je via de Iberia website naar Groupon gaat verdien je nog 5 Avios extra per bestede euro. Deze 5 Avios punten zijn niet meegenomen in de onderstaande tabel. Je kunt het volgende aantal punten kopen met de bijbehorende prijs:

  • 2.000 Avios = €24
  • 4.000 Avios = €59
  • 9.000 Avios = €119
  • 15.000 Avios = €189
  • 20.000 Avios = €249
  • 34.000 Avios = €429

Om optimaal gebruik te maken van deze promotie kun je de onderstaande stappen volgen. Zorg ervoor dat je ze in de juiste volgorde uitvoert om de 5 extra Avios per bestede euro te ontvangen.

  1. Ga naar de Iberia website en selecteer het land/taal als Spain – English.
  2. Ga naar Iberia Plus en ga vervolgens naar IberiaPlusStore
  3. Vul Groupon in en ga naar de website
  4. Ga vervolgens naar deze actiepagina van Groupon, maar zorg dat je eerst via de IberiaPlusStore naar Groupon bent geweest.

Je kunt maximaal vijf keer gebruik maken van de promotie en maximaal 100.000 Avios kopen tijdens deze promotie. Daarnaast mag je maximaal 1 keer de 2.000 Avios kopen. Het maximale dat je tijdens deze promotie kunt kopen is dus 5 x 20.000 Avios voor een prijs van €1245.

Je kunt op de website gebruik maken van Paypal of een creditcard. Binnen 30 minuten ontvang je per e-mail de voucher die je nodig hebt. Ontvang je deze niet, dan zal deze waarschijnlijk in je Groupon profiel staan. In de voucher staat een link waar je de codes moet invullen waarna de Avios op je account worden bijgeschreven. Groupon geeft aan dat dit maximaal 90 dagen kan duren, maar in de meeste gevallen staan je punten eerder in je account.

Nieuw deze keer is het onderstaande filmpje. In het filmpje wordt precies uitgelegd hoe de actie in zijn werk gaat met een Engelse ondertiteling.

 

Ga jij gebruik maken van deze Iberia Avios Groupon actie? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *