Flying Blue Promo Awards September

KLM Flying Blue Promo Awards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards , deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 november en 31 december 2016. Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast zoals van 1 november tot 30 november voor Abu Dhabi.  De Flying Blue Promo Awards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 30 september 2016.

Goede Deals Flying Blue Promo Awards

Met de Flying Blue Promo Awards kun je reizen tijdens het hoogseizoen en rond kerst. Vanwege het feit dat dit een periode is waarin normaliter al veel zal worden gevlogen, is de beschikbaarheid rond die data beperkt. Heb je dus een deal gevonden die je zou willen boeken, dan raad ik je aan om dit ook zo snel mogelijk te doen.

In Europa krijg je deze maand 20% korting op alle bestemmingen in de Promo Awards. Je krijgt 50% korting op vluchten naar Brazzaville (Afrika), Pointe-Noire (Afrika), Chengdu (Azië), Wuhan (Azië), Xiamen (Azië) en Abu Dhabi (Midden-Oosten). Op alle overige bestemmingen krijg je 25% korting. Naar Chengdu vlieg je in business class. Voor de andere bestemmingen met 50% korting vlieg je in economy of premium economy.

Let daarnaast ook op de bestemmingen die worden aangeboden met zowel economy als premium economy. In sommige gevallen scheelt dit ongeveer 10.000 miles, maar je reist wel een stuk comfortabeler. In deze KLM Best Seat Guide kun je alles vinden over de beste stoelen aan boord van de vliegtuigen van KLM. Kom je deze miles te kort? Kijk dan eens naar de Flying Blue Amex kaarten waarbij je gratis miles krijgt.

Deze maand krijg je 50.000 miles bij aanschaf van een American Express Flying Blue Platinum kaart. Voor de American Express Flying Blue Gold kaart krijg je 15.000 miles en het eerste jaar gratis en voor de American Express Flying Blue Silver 10.000 miles en het eerste jaar gratis. Voor meer informatie over deze promotie kun je in dit artikel terecht.

Bij de reguliere American Express krijg je Membership Rewards, die je zelf om kunt laten zetten in Flying Blue miles of miles voor andere airlines/hotelketens. Meer informatie kun je in dit artikel vinden. Deze kaart heeft deze maand geen verhoogde aanmeldbonus, behalve de American Express Platinum. Voor deze kaart kun je nu ook 50.000 Membership Rewards ontvangen.

Europa

KLM Flying Blue Promo Awards September 2016 Europa

Noord-Amerika

KLM Flying Blue Promo Awards September 2016 Noord Amerika

Midden- & Zuid-Amerika

KLM Flying Blue Promo Awards September 2016 Zuid Amerika

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

KLM Flying Blue Promo Awards September 2016 Caribisch Gebied

Afrika

KLM Flying Blue Promo Awards September 2016 Afrika

Azië

KLM Flying Blue Promo Awards September 2016 Azie

Midden-Oosten

KLM Flying Blue Promo Awards September 2016 Midden Oosten

Terms & Conditions

Flying Blue heeft de volgende T&C verbonden aan deze Flying Blue Promo Awards:

  • Reserveringen kunnen uitsluitend worden gedaan op de website van www.klm.com of www.airfrance.com (met uitzondering van INF-boekingen en boekingen van minderjarigen die geen awards kunnen boeken op de website).
  • In het geval dat er technische problemen optreden tijdens het boeken van vluchten tegen aanbiedingstarief of wanneer de reservering niet kan worden afgerond, dient de Flying Blue-deelnemer opnieuw in te loggen op de website en de procedure te herhalen.
  • Dit award ticket mag worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting op of na langeafstandsvluchten.
  • Deze promotionele Promo Awards kunnen niet worden gewijzigd, geannuleerd of gerestitueerd.
  • Promo Awards zijn beschikbaar voor enkele vluchten en retourtickets.
  • De “Flex Award”-optie is niet bij de Promo Awards-aanbieding inbegrepen.
  • Promo Awards zijn beperkt beschikbaar.

InsideFlyer.NL is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *