Flying Blue Promo Awards Juli 20173 min leestijd

KLM Flying Blue Promo Awards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards , deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 september en 31 oktober 2017 (voor Vancouver, Toronto, Calgary en Panama City: 1 oktober tot 31 oktober). Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden.  De Flying Blue Promo Awards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 31 juli 2017.

De website voor de Promo Awards is veranderd, waardoor deze momenteel alleen op de Air France website beschikbaar is. Deze nieuwe indeling kun je hier vinden

Goede Deals

De kortingspercentage staat er op de nieuwe website niet meer bij, maar je kunt bijvoorbeeld voor 50% minder miles naar Amerika/Canada in Business Class. Voor de meeste bestemmingen krijg je tussen de 25 en 50% korting, waarbij je in Europa vaak 20% korting krijgt op je ticket. Daarnaast zijn er deze maand weer Promo Awards beschikbaar naar het Midden-Oosten, waar dit vorige maand niet het geval was.

American Express heeft een tijdelijk verhoogde sign-up bonus voor de Flying Blue kaarten. De American Express Flying Blue Gold kaart levert je nu 11.000 miles en het eerste jaar gratis op. Voor de American Express Flying Blue Silver ontvang je 5.500 miles en het eerste jaar is gratis. De American Express FB Platinum kaart levert je zelfs 25.000 miles op en in het eerste jaar betaal je maar €456 i.p.v. €600,-! Alle informatie omtrent de Flying Blue American Express kaarten kun je in dit artikel op InsideFlyer vinden.

Bij de reguliere American Express krijg je Membership Rewards, die je zelf om kunt laten zetten in Flying Blue miles of miles voor andere airlines/hotelketens. Je krijgt er nu tot 22.000 cadeau samen met het eerste jaar gratis. Deze kun je bijvoorbeeld omzetten in 17.600 Flying Blue miles of je rekening mee betalen.  Meer informatie kun je in dit artikel vinden.

Europa

Flying Blue Promo Awards Europa

Noord-Amerika

Flying Blue Promo Awards Noord Amerika

Zuid en Midden Amerika

Flying Blue Promo Awards Centraal Zuid-Amerika

Caribisch Gebied/Indische Oceaan

Flying Blue Promo Awards Caribean

Afrika

Flying Blue Promo Awards Afrika

Midden-Oosten

Flying Blue Promo Awards Azie Midden-Oosten

Terms & Conditions

Flying Blue heeft de volgende T&C verbonden aan deze Flying Blue Promo Awards:

 • Reserveringen kunnen uitsluitend worden gedaan op de website van www.klm.com of www.airfrance.com (met uitzondering van INF-boekingen en boekingen van minderjarigen die geen awards kunnen boeken op de website).
 • In het geval dat er technische problemen optreden tijdens het boeken van vluchten tegen aanbiedingstarief of wanneer de reservering niet kan worden afgerond, dient de Flying Blue-deelnemer opnieuw in te loggen op de website en de procedure te herhalen.
 • Dit award ticket mag worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting op of na langeafstandsvluchten.
 • Deze promotionele Promo Awards kunnen niet worden gewijzigd, geannuleerd of gerestitueerd.
 • Promo Awards zijn beschikbaar voor enkele vluchten en retourtickets.
 • De “Flex Award”-optie is niet bij de Promo Awards-aanbieding inbegrepen.
 • Promo Awards zijn beperkt beschikbaar.

Ga jij gebruik maken van de KLM Flying Blue Promo Awards? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Reacties

 1. Daan zegt

  Beetje jammer dat de kortingspercentages zijn weg gelaten, maar ik snap het wel… het viel veel te veel op dat er zo weinig 50% kortingen meer bij stonden en nu is het heel moeilijk om te zien hoeveel korting je krijgt….

 2. Daan zegt

  Oude indeling? De nieuwe indeling is de oude indeling? Jammer… nu zie je niet zo snel het kortingspercentage…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *