Flying Blue en Spotify geven 1 miljoen miles weg2 min leestijd

Spotify Flying Blue Secret playlist promotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue en Spotify komen met een leuke promotie waarbij je tot 1 miljoen miles kunt winnen. Hiervoor dien je middels diverse hints een Spotify playlist te raden. De gelukkigen dingen mee naar een flinke boost van hun milessaldo of een Spotify tegoed. Vorige maand schreven we ook al over de actie die Flying Blue in samenwerking met Hertz heeft. Met die promotie kun je nog tot het einde van deze maand ook 1 miljoen miles winnen.

Spotify Secret Playlist

Flying Blue is blijkbaar op zoek naar nieuwe manieren om hun leden betrokken te houden. Na de vorige actie met Hertz (waar je nog steeds aan mee kan doen) komt het loyaliteitsprogramma weer met een nieuwe promotie. Deze keer in samenwerking met streamingdienst Spotify.

Via de speciale ‘Secret playlist’ website kun je gratis meedoen. De geheime afspeellijst bestaat uit 10 nummers die je moet raden. Voor elk nummer wordt er wel een hint gegeven. De hints refereren naar posts op het social media account van Flying Blue. Deelname is mogelijk tot en met dinsdag 26 maart 2024. In tegenstelling tot wat in de voorwaarden staat is de promotie open voor zowel Franse als Nederlandse Flying Blue leden. Dit heeft Flying Blue aan InsideFlyer bevestigd.

Spotify Flying Blue Secret playlist promotie

Meer dan 1 miljoen miles

Naast de hoofdprijs van 1 miljoen miles geeft Flying Blue ook 5 keer 50.000 miles weg. Tot slot zijn er nog 100 winnaars die een Spotify tegoed van € 10 krijgen. Flying Blue stelt dat 1 miljoen miles gelijk staat aan 10 Business Class retourtickets tussen Europa en Noord-Amerika. En met 50.000 miles kun je (gemakkelijk) een Economy Class retourticket aanschaffen. In de Flying Blue Promo Rewards van deze maand reis je in Economy al vanaf 30.000 miles van Europa naar Houston.

Let op dat er bij Flying Blue Reward tickets nog wel een bedrag bijkomt aan belastingen en toeslagen. Deze dien je dus wel nog te betalen. Helemaal gratis is het vliegen dus niet mocht je iets winnen.

Bron foto’s: Flying Blue

Reacties

 1. JdV zegt

  Zeker dronken daar op de redactie bij Flying Blue. Tegenwoordig mag je niet klagen als je met 2 personen een retourtje BC naar de VS kunt boeken voor 1 miljoen miles. Enkele reis voor 360k punten pp is heel normaal. Nou ja, eigenlijk niet normaal. Vroeger had je 136k miles nodig voor een BC retour AMS-LAX. Nu minimaal 3 x zoveel

  • Van Gooiland zegt

   En dan betaal je je ook nog eens een keer het leplazerus aan toeslagen.

   Ze kunnen de pot op met hun loyaliteitsprogramma. Wil ik ergens naartoe vliegen dan koop ik een ticket. Wil iemand anders dat ik ergens naartoe vlieg, dan kopen zij een ticket voor mij. En klaar is Kees. Geen gedoe en gezeur met punten of miles, dat maakt het allemaal veel makkelijker en eenvoudiger.

  • Christian zegt

   Nee hoor. Er zijn echt wel opties voor 50k Miles enkele reis trans-Atlantisch WBC te vinden.

  • DerRudi zegt

   Het is wel mogelijk om deze tickets te vinden maar ze zijn heel beperkt, en vaak óf alleen last-minute óf vele maanden in de toekomst…

   Op de routes waarop ik soms een reward ticket kocht is het nu idd veel moeilijker geworden. Het is een soort onzichtbare devaluatie van miles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *