Maak kans op 1 miljoen Flying Blue miles bij Hertz2 min leestijd

Air France Hertz DriveU

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hertz en Flying Blue hebben een leuke promotie waarbij je kans maakt op 1 miljoen Flying Blue miles! Bovendien krijg je als Flying Blue deelnemer tot 15% korting op de huurprijs en verdien je ook nog eens tot 12 miles per uitgegeven euro. De promotie waarbij je 1 miljoen miles kunt winnen is geldig op boekingen tot en met 31 maart 2024.

Win 1 miljoen Flying Blue miles

Heel vaak komen dit soort acties niet voor. Ter promotie van Hertz als Flying Blue partner maak je dus kans op 1 miljoen miles. En daar kun je heel wat leuke tripjes van boeken. Je dient hiervoor via deze link een boeking te maken. Uiteraard is het verplicht om bij de reservering je Flying Blue nummer kenbaar te maken.

Reserveringen via Flying Blue, uiterlijk gemaakt op 31 maart 2024, komen automatisch in aanmerking. Let erop dat de retourdatum uiterlijk 20 mei 2024 zijn. Een huurperiode later in het jaar, bijvoorbeeld tijdens de zomer of herfst, is dus uitgesloten van deze actie. Overigens hoeft de autohuur niet per se bij Hertz te zijn. Dollar en Thrifty doen ook mee met deze promotie. Je kunt trouwens slechts eenmaal deelnemer aan deze actie tijdens de genoemde periode. De actievoorwaarden zijn hier terug te lezen.

Win 1 miljoen Flying Blue miles bij Hertz

Autohuur via Flying Blue

Flying Blue leden profiteren van voordelen bij diverse autoverhuur bedrijven. Bij Dollar en Hertz geldt een korting van 15% op de autohuur. Bij Thrifty is dat 10% korting. Verder spaar je tot 12 miles per uitgegeven euro. En nieuwe Flying Blue leden krijgen ook nog eens een bonus van 500 miles.

Hertz elektrische auto met EVgo

Onderstaande tabel geldt voor autohuur bij Hertz. Het aantal miles dat je spaart bij de huur van een elektrische auto is daar het hoogst.

Flying Blue niveau

Miles per euro (standaard)

Miles per euro (elektrisch)

Explorer

6

12

Silver

7

12

Gold

8

12

Platinum

9

12

Ultimate

10

12

Deze tabel geldt voor autohuur bij Dollar. Dit bedrijf maakt geen onderscheid tussen de verschillende deelnemersniveau’s. Ook hier geldt dat de huur van een elektrische auto meer miles oplevert.

Flying Blue niveau

Miles per euro (standaard)

Miles per euro (elektrisch)

Alle niveau’s

2

4

Tot slot kun je onderstaande tabel raadplegen voor autohuur bij Thrifty. Dit bedrijf maakt ook geen onderscheid tussen de verschillende deelnemersniveau’s, maar wel het soort auto.

Flying Blue niveau

Miles per euro (standaard)

Miles per euro (elektrisch)

Alle niveau’s

4

8

Bron foto’s: Hertz / Flying Blue
Bron foto elektrische auto: Hertz / EVgo

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Tot dubbele miles als je een electrische kar huurt? Ik ben me daar gek! Dat ze die batterijauto’s aan de straatstenen niet kwijt kunnen verbaast alleenmaar Hertz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *