Fiji Airways sluit zich volledig aan bij oneworld2 min leestijd

Fiji Airways volledig oneworld lid in 2024-2025

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Fiji Airways heeft een aanvraag ingediend voor volledig lidmaatschap van de oneworld alliantie. Binnen twaalf maanden moet de luchtvaartmaatschappij volledig geïntegreerd zijn. Fiji Airways vliegt van en naar Oceanië, Azië en Noord-Amerika.

Fiji Airways volledig lid van oneworld

De oneworld alliantie is in 1999 opgericht door American Airlines, British Airways, Cathay Pacific en Qantas. Op dit moment bestaat de alliantie uit dertien leden. Eind dit jaar moet de toetreding van Oman Air ook volledig afgrond zijn.

De afgelopen vijf jaar is Fiji Airways al een oneworld connect lid geweest. Hierdoor had de luchtvaartmaatschappij banden met enkele oneworld leden. De frequent flyer voordelen waren ook alleen geldig voor deze beperkte groep luchtvaartmaatschappijen.

Nu wil de luchtvaartmaatschappij een volledig lid worden van de alliantie. De bedoeling is dat dit in 2025 afgerond is. Fiji Airways passagiers met een Emerald, Sapphire of Ruby status, kunnen dan gebruik maken van alle voordelen. Zij kunnen dan mijlen verdienen en inwisselen, krijgen voorrang bij het inchecken en instappen, en krijgen toegang tot de lounge.

Fiji Airways

Kleinste lid van de alliantie

Nat Pieper, CEO van de alliantie, is blij met de toetreding van de luchtvaartmaatschappij:

Fiji Airways maakt al deel uit van de oneworld familie, aangezien we een zeer succesvolle relatie hebben sinds de luchtvaartmaatschappij vijf jaar geleden toetrad als oneworld connect partner. Met haar enorme groei, bekroonde producten en diensten en versnelde verbindingen met alle oneworld luchtvaartmaatschappijen zal de luchtvaartmaatschappij onze positie als de belangrijkste luchtvaartalliantie voor internationale reizigers versterken.

Nat Pieper, oneworld CEO

De luchtvaartmaatschappij zal het kleinste lid zijn van de alliantie. Op dit moment heeft het veertien vliegtuigen in haar vloot. De vloot bestaat uit Airbus A350, Airbus A330 en Boeing 737 toestellen.

Afbeeldingen ©FijiAirways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *