Fairmont verkoopt cadeaukaarten met 20% bonus tijdens Black Friday

Fairmont Carton House nabij Dublin (Bron: Fairmont)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Fairmont heeft tijdens Black Friday een speciale promotie waarbij je 20% bonus krijgt bij aankoop van een cadeaukaart. Wereldwijd zijn er diverse Fairmont hotels. Daarvan bevinden zich er veel in Noord-Amerika, Canada en Mexico. In Europa kun je ook diverse hotels vinden, waaronder Fairmont Rey Juan Carlos I in Barcelona. Ook zit er een Fairmont hotel in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De 5-sterren hotels zijn vaak verschillend ingericht, maar allen een van de meest luxe ervaringen binnen Accor.

Fairmont Black Friday – cadeaukaart met 20% bonus

De cadeaukaarten met 20% bonus zijn alleen verkrijgbaar op vrijdag 27 november tussen 20:00 uur en 23:00 uur (2 pm-5pm EST). Het minimumbedrag om in aanmerking te komen voor de bonus is 25 euro. Het is ook mogelijk om een cadeaukaart in USD of CAD te kopen, maar wat je het beste kunt kiezen hangt af van waar je de cadeaukaart wil gebruiken. Het wisselen tussen valuta is namelijk niet altijd even gunstig.

Je kunt maximaal voor 5.000 euro aan cadeaukaarten kopen, waarbij dit ook gemaximeerd is tot maximaal 1 cadeaukaart per creditcard. Deze cadeaukaart geeft dan 1.000 euro extra waarde tijdens deze Black Friday promotie.

De cadeaukaarten verlopen niet binnen een bepaalde termijn en je kunt deze ook gebruiken voor een spa behandeling of diner in het restaurant van het hotel. Uiteraard kun je het ook gebruiken voor een hotelovernachting. Alle voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden.

De hotelketen is onderdeel van Accor. Hierdoor kun je ook gebruik maken van de diverse Accor All voordelen. Meer informatie over dit loyaliteitsprogramma kun je hier lezen op InsideFlyer.

Gratis nacht bij Fairmont bij betaalde overnachting

Afbeeldingen ©Fairmont

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *