EVA Air nieuwste 5 sterren maatschappij

eva air

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Taiwanese EVA Air mag zich sinds vandaag een 5 sterren maatschappij noemen. Het Star Alliance lid ontvangt de onderscheiding van het Britse beoordelingsbureau Skytrax. EVA Air is de achtste maatschappij met de hoogste waardering. De andere 7, niet verrassend uitsluitend Aziatische, maatschappijen zijn: All Nippon Airways, Asiana Airlines, Cathay Pacific, Garuda Indonesia, Hainan Airlines, Qatar Airways en Singapore Airlines.

EVA Air 5 sterren

Andere awards

EVA Air is de afgelopen 8 jaar al consistent een 4-sterren maatschappij geweest. Vorig jaar zat de airline al in de top 10 van ‘World Best Airlines’ en was bovendien de nummer 1 als het gaat om ‘Best Airline Cabin Cleanliness’.

Amsterdam

EVA vliegt 3 maal per week van Amsterdam Schiphol naar thuisbasis Taipei Taoyuan, met een tussenstop in Bangkok. Deze vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 777-300ER waar drie cabineklasses aan boord zijn. Er zijn 38 stoelen in de ‘Royal Laurel Class’. In deze business class biedt EVA een uitstekende stoel: de reverse herringbone in 1-2-1 opstelling. Daarnaast zijn er 56 stoelen in de ‘Elite Class’, een soort premium economy. De stoelen in 2-4-2 opstelling zijn ruimer en hebben 38 inch aan beenruimte. Daarnaast is er een uitgebreidere service. In Economy profiteren passagiers van een aangename 3-3-3 opstelling. Passagiers in alle klassen hebben een persoonlijk entertainment systeem en toegang tot wifi.

 

EVA AIr
EVA Air’s Royal Laurel Business Class

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *