Accor Super Sale; 30% korting en gratis ontbijt

Accor Super Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor komt weer met een wereldwijde sale, de Accor Super Sale. Tot en met 24 juni kan je profiteren van 30% korting bij de deelnemende hotels (klik) . Daarnaast profiteren klanten met een Accor account van gratis ontbijt voor twee personen!

Boeken tijdens de Accor Super Sale

De Accor Super Sale tarieven vanaf 15 juni te boeken voor leden van Le Club Accorhotels. Vanaf 17 juni kunnen nieuwsbrieflezers de actietarieven boeken en vanaf 20 juni is de actie toegankelijk voor alle klanten. Boeken kan tot en met 24 juni voor verblijven van 8 juli tot en met 27 augustus. Voor sommige landen gelden afwijkende verblijfsdata:

Voor de hotels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland is de aanbieding van toepassing op overnachtingen tussen 8 juli 2016 en 28 februari 2017.
Voor de hotels in Turkije is de aanbieding van toepassing op overnachtingen tussen 25 juni en 31 augustus 2016.
Voor de hotels in het Midden-Oosten en Egypte is de aanbieding van toepassing op overnachtingen tussen 8 juli 2016 en 31 oktober 2016.
Voor de hotels in Azië-Stille Oceaan is de aanbieding van toepassing op overnachtingen tussen 8 juli 2016 en 30 oktober 2016.
Voor de hotels in Oostenrijk is de aanbieding van toepassing op overnachtingen tussen 8 juli 2016 en 11 september 2016.
De aanbieding voor hotels in Brazilië is geldig voor een verblijf tussen 8 juli en 18 september 2016.

Om ontbijt voor twee gasten te ontvangen moet je een Accor account hebben. Deze kan je ook tijdens het boeken aanmaken.

Accor Super Sale

Voorwaarden

De tarieven voor deze actie betreffen prepaid rates. Je moet dus van te voren betalen. Ook zijn er geen wijzigingen of annuleringen mogelijk. Je kan wel punten sparen als Le Club Accorhotels lid.

Conclusie

Een aantrekkelijke sale van Accor. Bij vorige sales liep de korting nog wel eens op tot 40%, maar nu zit er ontbijt voor twee bij wat ook aanzienlijk kan schelen. Vooral in Azie kan je nu fraaie hotels voor een lage prijs boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *