Alitalia Global Sales Promotie

Alitalia

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Alitalia brengt ons een nieuwe promotie waarbij je vluchten kan boeken naar zowel bestemmingen binnen Europa als wereldwijde bestemmingen. Het betreft vluchten in economy, premium economy en business class.

Alitalia Promotie

We hebben in het verleden weinig tot geen promoties van Alitalia gepost op InsideFlyer NL, maar in deze promotie zitten toch een aantal leuke deals. De details zijn te vinden op deze link.

Alitalia
Voor iedere portemonnee is er wel iets te vinden

Alle vluchten die te vinden zijn op de site zijn te boeken tot en met 20 juni en je kan dan reizen tussen 12 september 2016 en 31 maart 2017 (dit is de datum van de laatste terugvlucht).

Alitalia
Enkele voorbeelden van vluchten in premium economy en business class

Let er wel op dat er voor vluchten in economy class bepaalde black out periodes gelden, namelijk van 28 oktober tot en met 1 november, van 5 december tot en met 11 december en van 18 december tot en met 8 januari 2017.

Het is wel jammer dat Alitalia deze restricties aan de promotie verbindt, want anders hadden ze nog meer mensen vluchten kunnen laten boeken. Maar het is ook wel te begrijpen want als airline denken ze natuurlijk aan het verdienen van geld en tijdens deze periodes zal de prijs van alle tickets hoger worden ingesteld…

Behalve deze zogenaamde black out data, gelden er nog meer voorwaarden, ik zet ze hieronder op een rijtje:

  • Minimale verblijfsduur: zaterdagnacht of 3 dagen
  • Maximale verblijfsduur: 1 maand
  • Wijzigingen van reservering: niet toegestaan
  • Restitutie: niet toegestaan
  • Deze aanbieding is alleen geldig op Alitalia vluchten uitgevoerd door Alitalia.

Daarnaast loopt de promotie zolang er stoelen beschikbaar zijn en blijkbaar is het aantal stoelen beperkt. Het is niet bekend hoeveel stoelen er boekbaar zijn.

Bestemmingen

Vanuit zowel Amsterdam als Brussel zijn er meerdere bestemmingen in Italië te boeken, hieronder een overzicht van de steden waar je vluchten voor kan boeken indien je uit Amsterdam zou vliegen.

Alitalia
Alle bestemmingen in Italië vanuit AMS

Naast deze vluchten kan je tickets boeken voor vluchten naar wereldwijde bestemmingen, zoals je kan zien zitten er flink wat steden bij.

Alitalia
Zit er iets bij wat je zou willen boeken?

Op de bovenstaande lijst staat Tokyo als bestemming vermeldt met een bedrag van 611 euro erbij, maar toen ik verder rond keek op de site van Alitalia kwam ik een lagere prijs tegen die ook te boeken is tot en met 20 juni.

Alitalia
Correcte prijs?

Als je klikt op die deal van 519 euro, dan kom je terecht op de pagina van de wereld deals waar dan weer die andere prijs staat. Dit is de prijs voor een ticket in economy class. Zo staat Peking ook op de lijst, voor een bedrag van 475 euro. Ik heb voorlopig nog niet kunnen terug vinden of deze vluchten elite qualifying miles opleveren, maar ik ben zelf niet thuis in het hele SkyTeam gebeuren.

Zijn er mensen die er meer over weten en hun kennis willen delen? Dan horen we het graag van jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *