SPG Hot Escapes Week 24

spg hot escapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 79 hotels op de kaart, een twintigtal meer dan vorige week. De VS heeft het grootste aanbod qua hotels, gevolgd door Europa. Voor het eerst staat er nu ook een hotel in Marokko op de lijst:

  • Afrika: 1 hotel
  • Azië: 7 hotels
  • Centraal-Amerika: 3 hotels
  • Europa: 16 hotels
  • Midden-Oosten: 2 hotels
  • Noord-Amerika: 47 hotels
  • Zuid-Amerika: 3 hotels

spg hot escapes

 

 

spg hot escapes

 

In de Benelux staat er 6 hotels op de lijst, 4 in België en 2 in Nederland. In België gaat het om 2 Sheratons hotels, een Four Points en een Aloft hotel. Alle hotels in België zijn aan een relatief lage prijs te boeken, variërend tussen de 57 en 85 euro. Dit kan eventueel interessant zijn om goedkoop een aantal Starpoints te scoren of om een goedkope overnachting mee te pikken voor de herkwalificatie van elite status.

spg hot escapes

 

Het Sheraton Airport hotel bij Schiphol staat voor de zoveelste keer op de lijst, blijkbaar kampen ze daar regelmatig met een overschot aan kamers. Het W hotel in Amsterdam staat ook op de lijst en daar beginnen de rates bij 251 euro per nacht.

spg hot escapes

 

Zoals elke week zijn er wederom een aantal “Featured Deals” in Europa. Deze week horen daar 3 hotels uit de Benelux bij zoals je hier onder kan zien. In Nice, in het zuiden van Frankrijk, kan je overnachtingen boeken in het Le Méridien hotel voor 186 euro per nacht.

spg hot escapes

Behalve alle deals in de Benelux en Europa die we hier meestal voorstellen, zijn er deze week een drietal hotels in Azië die interessant zijn. Het goedkoopste hotel is te boeken in Kuta (Bali, Indonesië), het gaat hier om het Four Points by Sheraton hotel.

spg hot escapes

In Kuala Lumpur is het Le Méridien hotel te boeken aan 65 euro per nacht voor een kamer.

spg hot escapes

In Osaka ligt het St Regis hotel wat geboekt kan worden voor 179 euro per nacht, wat een relatief lage prijs is voor een St Regis hotel.

spg hot escapes

 

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *