Eurowings gaat verder onder de naam Discover Airlines1 min leestijd

Discover Airlines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Duitse low-cost maatschappij Eurowings gaat verder onder de nieuwe naam Discover Airlines. Deze naamsverandering is per direct ingegaan. De low-cost maatschappij van Lufthansa gaat komend winterseizoen beginnen met vluchten tussen Amsterdam en Salzburg.

Eurowings verder als Discover Airlines

Lufthansa heeft besloten de low-cost maatschappij Eurowings een nieuwe naam te geven. Vanaf heden heet deze maatschappij geen Eurowings meer maar Discover Airlines. Hierdoor krijgen alle toestellen uiteraard een nieuw uiterlijk. De maatschappij beschikt op dit moment over ruim 100 toestellen. Aangezien Discover Airlines vooral gericht is op vluchten binnen Europa zijn de narrow-body’s in overvloed. Aangezien Discover Airlines ook op Noord-Amerika en de Carraïben vliegt, beschikt de maatschappij ook over een aantal Airbus A330 toestellen. Aan andere aspecten zoals de service en de crew verandert er niets.

Eurowings A320
Eurowings gaat vanaf nu verder onder de naam van Discover Airlines. (Foto: Eurowings)

De nieuwe huisstijl heeft meer weg van Lufthansa zelf en lijkt helemaal niet meer op de vorige huisstijl. Echter ziet deze nieuwe huisstijl er wel een stukje fleuriger en kleurijker uit. Je kunt hierdoor goed zien dat het hier om een low-cost versie van Lufthansa gaat. De eerste Airbus A320 in de nieuwe huisstijl zit op dit moment al in de actieve vloot. Op dit moment worden er al een aantal andere toestellen in de nieuwe huisstijl gespoten. Uiteraard zullen de nog te leveren toestellen direct de nieuwe huisstijl krijgen. Het is de bedoeling dat tegen december 2023 alle huidige toestellen van binnen en van buiten de nieuwe huisstijl hebben.

Uitgelichte afbeelding: Discover Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *