Etihad Global Sale vanaf Amsterdam

Etihad Guest 25% Promo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Etihad Airways, dat net een 5 sterren waardering heeft gekregen, houdt tot en met 31 oktober haar Global Sale. Hier kan je goedkopere tickets boeken naar bestemmingen over de hele wereld, zowel in Economy Class als Business Class. Wellicht vlieg je ook wel met de Boeing 787 Dreamliner van Etihad.  De reisperiode verschilt per bestemming en prijzen zijn vanaf-.

Zo zijn er de ‘Een wereld vol ervaringen’ bestemmingen met een reisperiode tussen 15 januari 30 juni 2017. Daar kan je bijvoorbeeld Abu Dhabi boeken voor €509, Mumbai voor €489, Jakarta voor €569 en Bangkok in Business Class voor €1589.

Etihad Global Sale

Met de Breaking Deals kan je nu al vertrekken; de reisperiode is geldig tot 30 juni 2017. Bijvoorbeeld naar Beijing voor €501, Doha voor €455, Hong Kong €597, Shanghai €504, Teheran €395 en Tokyo €620. Verder staat Muscat in de spotlight met tarieven vanaf €445.

Alle bestemmingen en prijzen vind je op de website (klik).

De volledige voorwaarden:

1. Deze tarieven zijn geldig voor het boeken tot en met 31 oktber 2016 en voor reizen zoals hierboven weergegeven.
2. Aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken met Etihad Airways, dit zijn speciale tarieven met een beperkte beschikbaarheid.
3. * tarieven zijn inclusief toepasselijke belastingen en brandstoftoeslagen, een breakdown is te zien tijdens het online boekingsproces. Tarieven zijn juist ten tijde van publicatie; echter, de levels kunnen variëren op basis van schommelingen in het belastingbedrag.
4. Geldige visa en reisdocumenten zijn de verantwoordelijkheid van onze gasten.
5. Controleer de individuele tarief regels voor nadere voorwaarden.
6. Vlucht en dag beperkingen kunnen van toepassing zijn.
7.De luchthaven belastingen kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving en zullen worden bevestigd op het moment van boeking.
8. Weekend toeslagen kunnen van toepassing zijn.
9. Overige voorwaarden zijn van toepassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *