Etihad Arrivals Lounge

Etihad Arrivals Lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Etihad, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft onlangs een Arrivals Lounge geopend op haar thuishaven Abu Dhabi International airport (AUH). In deze speciale lounge kunnen arriverende Etihad First en Business Class passagiers gebruik maken van onder andere douches, strijkservice en een buffet met ontbijt en snacks. Verder is er een relaxation area en business centre met internet- en printertoegang.

Verder is de lounge bijzonder door het ‘SHAVE by Etihad Airways‘ concept waarbij reizigers een kostenloze scheerbeurt kunnen krijgen door gediplomeerde kappers.

'SHAVE by Etihad Airways' service
‘SHAVE by Etihad Airways‘ service

De Etihad Arrivals Lounge is een mooie toevoeging aan de totale beleving voor Etihad passagiers. Zeker voor de zakenreiziger is het fijn om je na een lange vlucht op te kunnen frissen met een douche, je schoenen te laten poetsen en je shirt te laten strijken zodat je gelijk aan het werk kunt. Verder wordt het voor elke passagiers die in de ochtend aankomt mogelijk langer te slapen aan boord, doordat ze het ontbijt over kunnen slaan en kunnen nuttigen in de lounge. Na gebruik van de Etihad Arrivals Lounge kunnen First en Business Class passagiers ook kostenloos gebruik maken van een chauffeur transfer overal binnen de VAE. Kortom; Etihad heeft haar grondservices goed voor elkaar!

Etihad Arrivals Lounge
Maximaliseer je slaap aan boord en nuttig je ontbijt in de lounge

Locatie & Codeshares

De lounge is gesitueerd na de douane in Terminal 1 en 3.

Etihad Airways codeshared naar Abu Dhabi onder andere met Air France, KLM en Air Berlin. Het is onduidelijk of premium passagiers op die vluchten, al dan niet met EY vluchtnummer, ook in aanmerking komen voor loungetoegang. Mijn gok is van niet. Verder lijkt het erop dat Elite leden van Etihad Guest die in Economy reizen ook geen toegang zullen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *