Emirates wint titel World’s Leading Cabin Crew 2019

Emirates wint de titel World's Leading Cabin Crew 2019

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Emirates cabinepersoneel is tijdens de World Travel Awards (WTA) Grand Final Gala Ceremony uitgeroepen tot World’s Leading Cabin Crew 2019. Emirates won ook de wereldtitel voor World’s Leading Airline in de categorie Economy Class.

Adel Al Redha, Emirates’ Chief Operating Officer, zei: “We zijn ongekend trots op ons cabinepersoneel uit maar liefst 160 landen. Elke dag leveren zij op meer dan 530 vluchten op zes continenten het hoogwaardige Emirates product en verschillende services met passie, toewijding en professionaliteit, zodat onze gasten genieten van onvergetelijke, veilige en comfortabele reizen.

Het cabinepersoneel van Emirates is afkomstig uit allerlei verschillende culturen en volgens Adel Al Redha zorgt deze diversiteit tegelijk voor de kracht van de luchtvaartmaatschappij. Deze mensen moeten als team samenwerken om de beste reiservaring te leveren. De titel ‘World’s Leading Cabin Crew‘ is dan ook een prachtig bewijs van hun inspanningen.

Emirates Routenieuws 2019

Full-serviceproduct Economy Class

Al Redha voegt toe: “Emirates Economy Class blijft één van de meest volledige full-serviceproducten in zijn categorie en we zijn daarom verheugd om erkend te worden als de World’s Leading Airline – Economy Class.

Reizigers kunnen in Economy Class ook genieten van gratis ruimbagage, gratis drankjes en maaltijden klaargemaakt door gourmet chefs, een gratis bundeltje Wifi om in contact te blijven met familie en vrienden en Emirates’ veelvoudig bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice met meer dan 4.500 kanalen met films, Tv-programma’s, muziek en podcasts op de grootste persoonlijke schermen in de industrie.

nieuwe Emirates Economy Class
De allernieuwste Economy op de 777

De vluchten van Emirates verlopen in de meeste gevallen altijd via Dubai. De meeste reizigers stappen daar over op een vervolgvlucht. Maar het kan natuurlijk ook prettig zijn om met een stop-over de stad te verkennen.

Vanaf Amsterdam vliegt Emirates 19 keer per week van en naar Dubai. Meestal is dit met de Airbus A380. Vijf maal per week wordt ook gevlogen met een Boeing 777-300. Een review met Emirates’ Boeing 777-300 in Economy Class van Düsseldorf naar Dubai is hier te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *