Emirates introduceert nieuwe Skywards GO App2 min leestijd

Emirates introduceert nieuwe Skywards GO App

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates komt met iets nieuws, iets leuks! In samenwerking met ENTERTAINER hebben ze de mobiele app ‘Emirates Skywards GO ontwikkeld. Met deze app krijg je een flinke korting bij restaurants, attracties en wellness centra. 

Wat kun je met de app?

Het loyaliteitsprogramma van Emirates, Emirates Skywards, is gaan samenwerken met ENTERTAINER. Ze hebben voor de leden de Emirates Skywards GO-app uitgedacht. Deze app geeft gebruikers toegang tot meer dan 4.400 aanbiedingen. De aanbiedingen gelden voor onder andere restaurants en spa’s in een van de vele bestemmingen waar Emirates op vliegt. Bijvoorbeeld:

  • Betaal 1x diner, maar ga met z’n 2. In meer dan 20 steden,
  • Korting op tours en attracties in meer dan 160 bestemmingen.

De aanbiedingen zijn niet zomaar te gebruiken. Je moet daarvoor minimaal 6.700 Skywards Miles bij elkaar hebben gespaard. Daarna komen de aanbiedingen vanzelf beschikbaar in de app. Voor 6.700 Miles kun je 30 dagen van zo veel aanbiedingen gebruik maken als dat je zou willen. De 6.700 Skywards Miles worden van je account afgeschreven.

Mocht je niet genoeg Skywards Miles hebben, dan kun je de app nog steeds gebruiken. De app dient als digitale reisgenoot die je kan voorzien van informatie over de plek waar je bent. Je kunt ook je hele trip opslaan in de app.

Emirates introduceert nieuwe Skywards GO App
Emirates Skywards GO-app

Te gebruiken

Om de app te gebruiken moet je het volgende doen:

  • Download de app via de App Store of Google Play Store,
  • Log in met je Skywards Account,
  • Gebruik de code ENTERTAINER om deel te kunnen nemen aan de actie,
  • Spaar minimaal 6.700 Skywards Miles bij elkaar om 30 dagen gebruik te maken van zo veel mogelijk aanbiedingen uit de app.

Deze Emirates Skywards GO-app is een aanvulling op de al bestaande Emirates-app. In die nieuwe app kun je onder andere zien hoeveel Miles je hebt, maar ook je statusniveau en ledenaanbiedingen.

Beeldmateriaal: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *