Nieuwe setup voor de Eurowings Group1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Brussels Airlines wordt de long haul tak van de Eurowings Group. De luchtvaartmaatschappij zal vanuit Brussel alle langeafstandsbestemmingen van de hele groep aansturen. Ook zal de maatschappij een actieve rol spelen in de Europese groeistrategie van de Eurowings Group. “Brussels Airlines en Eurowings zijn er in slechts 5 maanden in geslaagd om een langeafstandsbasis op te zetten in Düsseldorf”, legt Thorsten Dirks, CEO van de Eurowings Group uit. “Sinds april wordt er vanaf Düsseldorf gevlogen op Miami, Fort Meyers en New York.”

brussels Airlines
Vanaf Düsseldorf wordt er gevlogen op Miami, Fort Meyers en New York.

Keulen wordt gebruikt als hub voor korte afstandsvluchten. Door samen te werken met Brussels Airlines op zowel korte- als langeafstandsvluchten wordt verdere groei van de Eurowings Group in de toekomst gestimuleerd, aldus Thorsten Dirks. Zowel Brussels Airlines als Eurowings blijven beide korte en langeafstandsvluchten uitvoeren vanuit hun hubs in Brussel, Düsseldorf, Keulen en Wenen. De nieuwe setup gaat van start in 2019. Op dit moment opereert Eurowings al vanuit meer dan 20 Europese luchthavens.

Brussels Airlines stond al bekend om zijn expertise en deze wordt binnen de Eurowings Group alleen maar verbeterd. De maatschappij blijft de sterkste thuiscarrier van België en blijft zich richten op hun klanten, aldus Christina Foerster, CEO van Brussels Airlines. Volgens Thorsten Dirks, de CEO van Eurowings Group is deze nieuwe teamworkstructuur onder de paraplu van de Eurowings Group de beste strategische stap om toekomstige uitdagingen aan te gaan. “De nieuwe structuur van de Eurowings Group zal het voor ons mogelijk maken om aan het roer te staan van nieuwe uitdagingen om het versnipperde Europese luchtvaartlandschap te consolideren”, aldus Dirks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *