Nieuwe Reward App bij British Airways

Nieuwe Reward App bij British Airways

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Gisteren schreven we nog over de nieuwe app die Emirates heeft geïntroduceerd om haar leden van het loyaliteitsprogramma Skywards meer voordelen te bieden. Nu introduceert ook British Airways een nieuwe app voor haar leden van de Executive Club; de Reward App.

Wat kan ik ermee?

De Reward app is een aanvulling op de al bestaande British Airways app. Deze helpt elke reiziger met het boeken en beheren van de reizen. De nieuwe app helpt je als lid van het loyaliteitsprogramma (Executive Club) van British Airways om erachter te komen hoe je de Avios die je hebt gespaard kunt uitgeven. Ook krijg je nieuwe manieren te zien hoe je juist aan die Avios kunt komen. Afhankelijk van het aantal Avios krijg je ook gepersonaliseerde aanbiedingen.

De app is vrij simpel, en je zult er gemakkelijk door heen kunnen navigeren om de verschillende functies te gebruiken. Enkele functies zijn:

  • Toegang tot de British Airways Avios eStore,
  • Aankopen doen in de British Airways Avios eStore,
  • Een handige tool die je laat zien hoeveel Avios je nodig hebt totdat je je Reward-ticket kunt boeken naar verschillende bestemmingen,
  • De laatste Avios-deals,
  • De laatste vijf Avios transacties,
  • Avios kopen,
  • En nog veel meer.

Nieuwe Reward App bij British Airways

De app kun je downloaden via de App Store of Google Play Store. Hierna log je in met je Executive Club inloggegevens. De komende maanden zullen er nog meer functies worden toegevoegd aan de Reward App van British Airways.

Caroline Martinoli, directeur Brand & Customer Experience van British Airways zei het volgende over de nieuwe app:

“We willen onze leden graag mogelijkheden bieden hoe ze kunnen genieten van de voordelen van de British Airways Executive Club. De app is een geweldige manier om leden hun Avios saldo te laten zien, maar ook up-to-date te blijven over hoe je Avios kunt sparen en spenderen over de gehele wereld. Ook hopen we dat met de nieuwe functie waarbij een lid ziet hoeveel Avios hij nodig heeft voor een Reward-ticket, het lid zo het maximale uit het Avios saldo kan halen.”

Besteden en sparen

Ben je lid van het loyaliteitsprogramma van British Airways, Executive club, dan heb je een hoop manieren waarop je deze Avios kunt spenderen. Bijvoorbeeld bij British Airways of Iberia of een van de 11 leden van Oneworld. Ook kun je het totaal te betalen ticketprijs verlagen door gedeeltelijk te betalen met Avios. Ook kun je de Avios spenderen om een hotelovernachting of excursie te boeken. Avios kunnen worden gespaard met bepaalde acties waarbij je Avios krijgt bij uitgaven in winkels, reizen of betaald met creditcards gekoppeld aan een van de airlines.

Nieuwe Reward App bij British Airways

Beeldmateriaal: British Airways

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *