Weggeefactie: 10 x je bagage geleverd door LuggAgent3 min leestijd

weggeefactie bagage luggagent

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Contest gesloten: alle winnaars hebben bericht ontvangen via email

LuggAgent geeft 10 keer gratis bagageservice van deur tot deur weg aan InsideFlyer.nl lezers.

LuggAgent is gespecialiseerd in het leveren van bagage over de hele wereld. Het maakt reizen een stuk comfortabeler voor degenen die geen zware bagage mee willen slepen wanneer ze ergens aankomen. Het bedrijf is in Azië al flink aan de weg aan het timmeren, maar wil nu ook graag hun diensten in Europa tonen. Zo ook in Amsterdam. Kom je binnenkort dus zwaarbeladen op Schiphol aan, dan kun je gemakkelijk je koffer door hen naar huis laten vervoeren.

Alles over LuggAgent en welke luchthavens ze bedienen kun je hier lezen.

Probeer LuggAgent nu gratis

Als je benieuwd bent om te ervaren hoe reizen zonder bagage voor jou is, dan is deze weggeefactie iets voor jou!

Om mee te doen moet je alleen je naam en e-mailadres achterlaten via deze link, dat is alles.

Als je eenmaal meedoet aan deze wedstrijd, ben je automatisch ook aangemeld voor onze nieuwsbrief. Deze wordt elke 2 weken verzonden en bevat de meest interessante artikelen van de afgelopen tijd. Afmelden van de nieuwsbrief is heel eenvoudig als het je niet bevalt.

Wat geven we weg?

  • Gratis levering van een stuk bagage op dezelfde dag door LuggAgent.

Details:

  • Met deze bagageservice wordt je bagage opgehaald en geleverd op luchthavens, treinstations en hotels. Reizigers die dus net aangekomen zijn of op het punt staan om te vertrekken kunnen dus reizen zonder hun bagage mee te nemen.
  • Bagage kan zijn: een koffer, koolstof box, backpack of handtas. Ook fietsen, skies en snowboards kun je met deze service laten bezorgen.
  • De service is in 50 steden over de hele wereld beschikbaar.
  • De winnaars ontvangen een code waarmee ze de boeking kunnen voldoen.
  • De codes zijn te verzilveren t/m 31 december 2018.
  • Alle diensten vallen onder de algemene voorwaarden en het privacy beleid van LuggAgent.
  • Aantal winnaars: 10

Verhoog je kansen om te winnen

Nadat je bent aangemeld voor de weggeefactie ontvang je een persoonlijke referral link die kan worden gedeeld op social media om bonus entries te verdienen. Voor elke persoon die zich aanmeldt via jouw referral link, ontvang jij een extra deelname. Je kunt maximaal 3 extra deelnames ontvangen.

We wensen je veel succes! De winnaars ontvangen maximaal een week na het sluiten van de actie bericht.

Volg InsideFlyer op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit de luchtvaart, deals en meer.

Algemene Voorwaarden & Privacy

Data: 12/07/18 @ 11:59 tot 19/07/18 @ 11:59

Prijs: 1/ 10 gratis LuggAgent bagage leveringen.

Vereisten voor deelname: Deelnemers moeten hun naam en e-mailadres invoeren op de wedstrijdpagina. Hiermee ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor deze actie.

Deelnemers kunnen 3 extra deelnames verdienen voor elke persoon die zij aanmelden voor de promotie via hun persoonlijke referral link (die zie je op de wedstrijdpagina na je deelname).

InsideFlyer behoudt het recht om te bepalen of inschrijvingen geldig zijn.

De 10 winnaars zullen willekeurig worden geselecteerd. De winnaars zullen binnen 7 dagen na afloop van de wedstrijd per email op de hoogte worden gebracht. Als een winnaar binnen 14 dagen niet reageert, wordt er iemand anders als winnaar geselecteerd.

Bij deelname van deze wedstrijd ga je ermee akkoord om de standaard tweewekelijkse nieuwsbrief van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt je natuurlijk op elke moment afmelden voor ontvangst van deze nieuwsbrief. Je naam en e-mailadres zal op geen enkele manier worden gedeeld met derde partijen.

InsideFlyer en onze partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet leveren van prijzen. Uiteraard zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijzen binnen een redelijke termijn door de rechtmatige winnaar(s) worden ontvangen.