Emirates chauffeur niet meer beschikbaar voor award tickets

Emirates 777

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vlieg je business of first class met Emirates, dan kun je gebruik maken van een chauffeur service voor zowel van als naar het desbetreffende vliegveld. Dat was eerder ook beschikbaar voor award tickets die geboekt waren via een partner, maar daar zijn ze mee gestopt. Het was echter nog wel altijd mogelijk om van de chauffeur service gebruik te maken als je een award ticket boekte via Emirates Skywards, maar dat stopt ook per 1 maart 2019 voor classic awards.

Emirates chauffeur niet meer beschikbaar voor award tickets

Dat de service niet meer beschikbaar is voor EK classic award tickets staat in de nieuwe terms & conditions. De verwachting is dat als je nu een award ticket boekt voor een vlucht later dan 1 maart 2019, je nog gebruik kunt maken van de chauffeur service. Dat is echter niet met zekerheid te zeggen, maar je kunt het altijd proberen mocht je al een specifieke vlucht willen boeken.  Heb je al een ticket geboekt en een chauffeur service geboekt hebben voor vluchten na 1 maart 2019, dan blijft deze in stand.

Deze service van Emirates zal ook niet meer beschikbaar zijn voor passagiers die een upgrade met miles betalen van economy naar business class. Vooralsnog is dat wel het geval, dus mocht je dat nog voor 1 maart 2019 doen dan kun je nog gebruik maken van het gratis vervoer.

Voor passagiers die een betaald ticket boeken in business en/of first class, blijft de chauffeur service beschikbaar. Voor die passagiers gaat er dus niets veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *