Economy passagiers bij Cathay Pacific kunnen nu lounge toegang kopen1 min leestijd

Cathay Pacific Lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Cathay Pacific is momenteel een proef aan het doen waarbij Economy Class passagiers (zonder status) toegang kunnen kopen tot een aantal lounges van de luchtvaartmaatschappij. Deze proef is gestart op 4 maart 2019 en loopt tot medio juni van dit jaar volgens AUSBT.  Reis je met Cathay Pacific of Cathay Dragon, dan is het mogelijk om toegang te kopen tot 8 lounges wereldwijd.

Betaalde loungetoegang voor Economy passagiers

Economy Class passagiers betalen 600HKD (alleen per creditcard), wat neerkomt op ongeveer €68 voor de toegang tot één van de deelnemende lounges. Daarnaast kan je ook 9000 Asia Miles besteden. Je bent verder niet aan restricties gebonden, dus je kunt gebruik maken van alle faciliteiten die de lounge biedt. Tijdens deze proef is het mogelijk om toegang te kopen tot:

  • The Pier Business Class in Hong Kong
  • Cathay Pacific Lounge in Melbourne
  • Cathay Pacific Lounge in Manilla
  • Cathay Pacific First and Business Class Lounges in Parijs
  • CX Lounge in Vancouver
  • CX Lounge in Penang
  • CX Lounge in Kaohsiung

Aan de lounge in Hong Kong is onlangs een Yogastudio toegevoegd, waar je dus ook toegang tot kunt kopen. Meer informatie hierover kun je in dit artikel vinden.

Je hoeft hiervoor geen elite status te hebben, maar je moet wel lid zijn van het loyaliteitsprogramma van Cathay zelf. Het aanmelden van de Marco Polo Club kost wel 100USD, wat neerkomt op ongeveer €88.

Marco Polo Club van Cathay Pacific

Afbeeldingen ©Cathay Pacific

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *