Cathay Pacific voegt Yogastudio toe aan The Pier Lounge1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een goede airport lounge biedt een rustige omgeving vergeleken met de terminal. Cathay Pacific gaat hier nu nog een stapje verder in, in haar The Pier Business Class lounge op Hong Kong International Airport. Deze lounge is toegankelijk voor Business Class passagiers van Cathay Pacific en Cathay Dragon, Oneworld Sapphire leden en hoger reizend in Economy en Marco Polo Silver en hoger leden.

Ontspannen van lichaam en geest

In samenwerking met The Pure Group is nu ‘The Sanctuary’ geopend; een ruimte van 65 vierkante meter verdeeld over twee zones. In The Body Sanctuary kunnen reizigers (middels video’s) yoga beoefenen. Er zijn verschillende instructies en materiaal beschikbaar bedoeld om de bloedsomloop te verbeteren en de geest te ontspannen voor een comfortabele reis.

 

In The Mind Sanctuary kunnen passagiers mediteren. Ofwel met audio ofwel visueel. Er zijn faciliteiten zoals pods met kussens, noise cancelling koptelefoons en iPads met luistersessies.

 

Welzijn is een belangrijk uitgangspunt voor de maatschappij uit Hong Kong. General Manager Customer Experience and Design, Vivian Lo:

Wellness wordt steeds belangrijker voor onze klanten en The Sanctuary by Pure Yoga in onze Pier Business Class lounge is de perfecte plek om te ontspannen voor een vlucht. We luisteren naar de behoeften van onze klanten en zijn continu in ontwikkeling om hun ervaring met ons te verbeteren.

Het wellness aspect blijft niet beperkt tot The Pier. Aan boord is er een serie inflight-video’s beschikbaar als inspiratie voor yoga en meditatie op reis. Marco Polo Club Diamond en Gold leden die met Cathay Pacific of Cathay Dragon aankomen in Hong Kong krijgen bovendien kosteloos een dag toegang tot elk Pure Fitnesscentrum, of tot 12 keer per jaar een Pure Yoga-les.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *