EasyJet opent eerste lounge op Londen Gatwick1 min leestijd

EasyJet Lounge Londen Gatwick

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen donderdag heeft budgetmaatschappij EasyJet haar eerste lounge geopend op Londen Gatwick. Passagiers kunnen zo tegen betaling op een comfortabele manier wachten op hun vlucht.

EasyJet opent lounge

Het komt niet vaak voor dat budgetmaatschappijen een eigen lounge hebben. De lounge wordt echter niet gerund door EasyJet zelf maar door exploitant The Gateway en bevindt zich in de noordelijke terminal. Vanaf 18,50 Britse pond per uur kun je tussen 6:00 en 18:00 gebruikmaken van alle faciliteiten in de lounge. Naast een klein aanbod van eten en drinken biedt de lounge ook entertainment aan. Je vindt er o.a. televisies, magazines en een voetbaltafel. Indien gewenst kun je vooraf online reserveren en betalen. Ook bestaat de mogelijkheid uiteraard om bij de balie toegang te kopen.

Airbus toestel van EasyJet (Bron: EasyJet)
EasyJet heeft nu een eigen lounge op Londen Gatwick. (Bron: EasyJet)

Dat EasyJet een eigen lounge opent op Londen Gatwick is eigenlijk ook niet meer dan logisch. Vanaf deze luchthaven biedt de maatschappij namelijk 120 bestemmingen aan. Londen Gatwick is daarmee de belangrijkste hub van EasyJet. Naast vakantiereizigers richt EasyJet zich ook op zakenreizigers. Met de komst van deze lounge kan het voor veel reizigers interessanter zijn om voor EasyJet te kiezen aangezien de prijzen vaak lager liggen dan die van British Airways. Op dit moment is het nog niet mogelijk om een ticket met loungetoegang te kopen, maar dit kan in de toekomst natuurlijk nog veranderen. Alhoewel er geen bepaalde dresscode geldt benadrukt de maatschappij wel om nette en formele kleding te dragen in de lounge. Daarnaast zijn kinderen ook welkom in de lounge. Als zij ouder zijn dan een jaar moet er echter wel voor toegang worden betaald.

Uitgelichte afbeelding: EasyJet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *