Delta voegt extra vlucht toe tussen Amsterdam en Las Vegas2 min leestijd

Airbus A350 in Delta livery vliegt over een berggebied (Bron: Delta)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta Air Lines, KLM en Air France zetten aankomende januari extra vluchten in naar Las Vegas. Dit doen de luchtvaartmaatschappijen vanwege de Consumer Electronics Show (CES) in de stad. Delta heeft nu een extra vlucht toegevoegd aan de dienstregeling en vliegt ook met een groter toestel op de route.

Delta vaker tussen Amsterdam en Las Vegas

Normaliter is Delta niet actief op de route tussen Amsterdam Airport Schiphol en Las Vegas. Op 6, 7 en 8 januari voert de luchtvaartmaatschappij speciale vluchten uit op deze route. De vlucht op 6 januari is onlangs extra toegevoegd aan de dienstregeling.

De vlucht met vluchtnummer DL75 vertrekt om 12.50 uur uit Amsterdam en komt rond 15 uur lokale tijd aan in Las Vegas. Op zaterdag en maandag zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A350-900 in op de route. Op zondag vliegt de luchtvaartmaatschappij met een Airbus A330-300.

Op vrijdag 12 januari en zaterdag 13 januari vliegt Delta ook vanaf Las Vegas naar Amsterdam. Op deze vluchten zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A330-300 in.

U.S. Carriers massaal naar Tokyo Haneda Airport

In de Airbus A350-900 is een Main Cabin (economy), Comfort+, Premium Select (premium economy) en Delta One (business class) te vinden. Premium Select is een vergelijkbaar met KLM Premium Comfort. De Business Class stoelen in dit toestel staan in een 1-2-1 opstelling en hebben een deur voor extra privacy. Een review van de Delta Suites kun je hier vinden op InsideFlyer.

In de Airbus A330-300 is plaats voor 34 passagiers in Business Class. Deze passagiers kunnen kiezen uit een stoel in een 1-2-1 opstelling. De 21 Premium Economy passagiers kunnen kiezen uit een stoel in een 2-3-2 opstelling. In Economy Class is plaats voor 203 passagiers en er zijn ook 24 stoelen beschikbaar voor Delta Comfort+.

KLM ook vaker naar Las Vegas

KLM heeft een reguliere dienstregeling tussen Amsterdam en Las Vegas. In januari voert de luchtvaartmaatschappij ook een aantal extra vluchten uit vanwege de CES. Op zaterdag 6 januari, maandag 8 januari en vrijdag 12 januari 2024 vliegt KLM extra naar Las Vegas.

Oorspronkelijk stond er een Boeing 777-200ER ingepland voor deze extra vluchten, maar dat is onlangs aangepast naar een Boeing 787 Dreamliner. Hierdoor is er nu dus ook een Premium Comfort cabine beschikbaar op de route.

Naast KLM vliegt Air France ook vanwege de CES naar Las Vegas. Deze vluchten worden uitgevoerd vanaf Parijs Charles de Gaulle.

KLM B787 Dreamliner

Afbeeldingen ©Delta/KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *