Delta vliegt in januari van Amsterdam naar Las Vegas voor CES1 min leestijd

Delta A330-300 ©Delta Air Lines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta Air Lines zal begin volgend jaar een aantal vluchten uitvoeren tussen Amsterdam en Las Vegas. Dit doet de luchtvaartmaatschappij voor de Consumer Electronics Show (CES). KLM vliegt in januari ook vaker naar Las Vegas voor de CES.

Delta van Amsterdam naar Las Vegas

Delta zal in januari tijdelijk vluchten uitvoeren tussen Amsterdam Airport Schiphol en Las Vegas. Deze vluchten vertrekken uit Nederland op 7 en 8 januari 2024. Daarnaast zullen er vluchten van Las Vegas naar Amsterdam uitgevoerd worden op 12 en 13 januari 2024. De dienstregeling voor deze vluchten is als volgt:

  • DL79 vertrekt om 13.15 uur uit Amsterdam (AMS) en komt om 15.40 uur lokale tijd aan in Las Vegas (LAS)
  • DL78 vertrekt om 12.00 uur lokale tijd uit Las Vegas en komt de volgende dag om 07.55 uur aan in Amsterdam

Delta test gratis Wifi op alle Delta vluchten Las Vegas

Op deze route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A330-300 in. In dit toestel is plaats voor 34 passagiers in Business Class. Deze stoelen kunnen volledig plat en staan in een 1-2-1 opstelling. Iedere passagier in deze cabine heeft dus direct toegang tot het gangpad.

Daarnaast kunnen er 21 passagiers mee in de Premium economy cabine van de luchtvaartmaatschappij. Deze stoelen staan in een 2-3-2 opstelling. In economy class is plaats voor 203 passagiers. Tevens zijn er 24 stoelen beschikbaar voor Delta Comfort+ passagiers.

Afbeeldingen ©DeltaAirLines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *