Delta Premium Economy gepresenteerd

Delta Premium

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta Airlines, een joint venture partner van KLM en belangrijke maatschappij naar Noord-Amerika, heeft haar nieuwste cabineklasse gepresenteerd: Delta Premium. Deze aparte reisklasse zal in de herfst van 2017 op bepaalde internationale routes haar intrede doen. Voordelen in Delta Premium zijn meer ruimte met 38 inch aan beenruimte, 19 inch breedte en 7 inch recline. Verder zijn er leg rests, een deken van Westin en amenity kit van TUMI, noise cancelling koptelefoon, verbeterde catering en SkyPriority. Al met al een erg mooie en onderscheidende set voordelen!

Delta Premium
Delta Premium

De cabine zal worden geïntroduceerd op de A350, met 48 stoelen. Dat type vliegtuig zal tevens 32 Delta One ‘suites’ krijgen, een nieuwe, revolutionaire business class cabine. In 2018 zullen ook Boeing 777’s worden omgebouwd. Andere vliegtuigtypen, zoals de 767 en A330 die voornamelijk naar Amsterdam worden ingezet, worden ‘mogelijk’ ook uitgerust met de nieuwe stoelen.

Delta investeert de laatste jaren enorm veel in het onboard product. De nieuwe business class en premium economy class zien er bijzonder goed uit. Ook gaan de voordelen van Delta Premium veel verder dan extra beenruimte. Het blijft echter afwachten hoe het prijsniveau zal zijn. Ook zal het voor de 777 vrijwel zeker de intrede van ’10-abreast’ seating betekenen in Economy om de verloren capaciteit te compenseren. Waarschijnlijk zal ook Comfort+, standaard stoelen met meer beenruimte, worden geschrapt ten faveure van Premium. Dit zal zeker voor top tier elite leden, die gratis een upgrade naar Comfort+ krijgen, geen goed nieuws zijn. Voor reizigers vanuit Amsterdam zal het overigens weinig effect hebben, zolang Delta nog de A330 en 767’s inzet.

Wil eerder Premium Economy transatlantisch vliegen? Air Canada begint over een paar maanden met de tussenklasse op de vluchten vanaf Amsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *