Delta Onthult Nieuwe Business Class

Delta Nieuwe Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta heeft een nieuwe Business Class onthult welke allereerst op de A350 vloot komt. Deze zullen in 2017 aan de vloot worden toegevoegd en elke stoel zal een soort ‘suite’ zijn. Dit is waarschijnlijk het antwoord van Delta op de nieuwe Polaris Business Class van haar concurrent United. Na de A350 zullen de B777 aan de beurt komen voor deze nieuwe stoel.

Delta Business Class

De A350 van Delta zal voorzien worden van 32 Business Class stoelen. Dit type toestel zal in de herfst worden toegevoegd worden aan de vloot. Hiermee zal de maatschappij de eerste maatschappij in de Verenigde Staten zijn met dit type toestel in haar vloot.  De nieuwe stoelen aan boord van deze A350 hebben de volgende voordelen en kenmerken:

  • Een deur welke dicht kan bij elke suite
  • Privacy schotten tussen de stoelen in het midden van het vliegtuig
  • Verlichting die je naar wens kunt instellen
  • Verschillende vakken voor schoenen, hoofdtelefoons en laptops
  • Een memory foam kussen
  • Een 18 inch televisie
  • Een USB en een stopcontact bij iedere stoel

Daarnaast kan zoals nu het geval is bij alle Intercontinentale Business Class stoelen van Delta, de stoel volledig plat. Daarnaast maakt de maatschappij gebruik van de dekens en kussens van Westin. Dit is een hotelketen die onderdeel is van Starwood en speciale Westin Heavenly beddengoed heeft ontworpen.

Tim Mapes, Delta’s VP en CMO zegt het volgende over deze nieuwe klasse:

“Delta constantly listens to customers and responds with products that deliver what they want. After setting the standard with the introduction of full flat-bed seats with direct aisle access in 2008, Delta is again elevating the international business class experience. Added comfort and privacy are important to business travelers, and that drove the design of the all-new Delta One suite.”

Delta Nieuwe BC

Wat vind jij van deze nieuwe Business Class? Laat het hieronder weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *