Delta ook met A350 naar Atlanta vanaf Amsterdam1 min leestijd

Delta A350

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta Airlines gaat met haar gloednieuwe Airbus A350-900 ook naar Atlanta vliegen vanaf Amsterdam. Dat meldt Airlineroute. Dit gaat 1 september in en duurt tot en met 26 oktober. Uit het boekingssysteem blijkt dat het gaat om de vroege ochtendvlucht vanaf Schiphol, DL71 met vertrek om 08:35u. Terug vanuit de VS naar Nederland wordt de Airbus ingezet op de DL70 met vertrek om kwart voor 3 ’s middags en aankomst in de vroege ochtend in Amsterdam. Op de Delta site is het gemakkelijk op te maken aan het ‘new flagship’ label bij de vlucht. Delta vliegt al langere tijd met de A350 van Amsterdam naar Detroit.

Delta A350

De A350 heeft Delta’s nieuwste cabines en reisklassen; de Main Cabin, Premium Select (premium economy) en Delta One (business class). De Premium Select is een aparte reisklasse met meer ruimte aan boord, extra services bij bijvoorbeeld de catering en ook voordelen op de grond zoals SkyPriority.

Delta Premium Select
Delta Premium Select

Delta One op de A350 omvat een ‘suite’ in 1-2-1 opstelling die is af te sluiten met een deur voor maximale privacy.

U.S. Carriers massaal naar Tokyo Haneda Airport
Delta One Suites

Voor Flying Blue Elite leden is het wel handig om te weten dat de A350’s geen Comfort+ (vergelijkbaar met Economy Comfort) cabine hebben. Op basis van beschikbaarheid krijgen Flying Blue elite leden namelijk een gratis upgrade naar Comfort+ op vluchten die deze cabine hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *