Delta maakt het makkelijker om te upgraden met Miles

Delta breidt bestellingen bij Airbus verder uit

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De meeste reizigers boeken hun vlucht in Economy. Logisch, want dat is een stuk lager geprijsd dan bijvoorbeeld Business Class. Het kan natuurlijk dat je later nog besluit op te upgraden. Dat kan vaak vooraf door een bedrag bij te betalen. Een andere mogelijkheid is dat je door een bepaalde status een automatisch upgrade krijgt naar bijvoorbeeld Premium Economy. Delta wil het nu makkelijker maken om een upgrade te doen nadat je een ticket hebt gekocht.

Delta SkyMiles

Als je lid bent van het frequent flyer programma van Delta dan zal het vanaf nu gemakkelijker worden om je vlucht te upgraden. Normaliter was dit al mogelijk door bij te betalen. Nu kun je ook vooraf met miles upgraden. Het maakt dan niet (meer) uit op welke wijze je het originele ticket hebt aangeschaft. Je kunt dan kiezen voor een upgrade naar een hogere klasse. De upgrade hoeft niet voor je gehele reis te zijn. Je kunt ook kiezen voor één van de vluchten van je reis. De upgrade mogelijkheid geldt alleen voor segmenten die door Delta worden uitgevoerd. Uiteraard is de upgrade op basis van beschikbaarheid op het moment van boeken.

Upgrade je ticket nu met miles (Bron: Delta)
Upgrade je ticket nu met miles (Bron: Delta)

Zo werkt het

De upgrade werkt simpel, maar is alleen online te doen. Log in met je Delta SkyMiles account op de website van Delta. Vervolgens kies je voor de upgrade die je wil doen. Daarbij kun je kiezen voor Delta Comfort+, First Class, Delta Premium Select of Delta One (niet alle klassen zijn beschikbaar op alle vluchten). Per klasse zal het verschillen hoeveel miles je nodig zal hebben. Ook zal het aantal benodigde miles afhankelijk zijn van de periode waarin je reist. Eerder schreven we al over een automatische upgrade naar Delta Comfort+ voor frequent flyers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *