De My Emirates Pass is terug tot eind maart 20231 min leestijd

Airbus A380 van Emirates taxiet op de luchthaven van Dubai (Bron: Emirates)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De My Emirates Pass van Emirates is weer terug voor het komende half jaar. Met deze pas kun je bij meer dan 500 locaties korting krijgen in en rondom Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten. De korting kan oplopen tot 50% bij winkels, pretparken, restaurants en meer.

My Emirates Pass 2022 – 2023

Je kunt gebruik maken van de My Emirates Pass als je met Emirates richting Dubai bent gevlogen. Je hebt vervolgens je instapkaart en een ID nodig om daadwerkelijk gebruik te maken van de kortingen. Deze pas is geldig tussen 1 november 2022 en 31 maart 2023 en kan onbeperkt gebruikt worden. Heb je dus één keer gevlogen met de luchtvaartmaatschappij in deze periode, dan kun je de instapkaart op een later moment nog een keer gebruiken als je in de Verenigde Arabische Emiraten bent.

Passagiers kunnen ook gebruik maken van een gratis ticket voor Tour Dubai’s Creek Sightseeing Cruise. Tijdens deze cruise maak je een rondvaart op een  traditionele dhow-boot met een uitzicht op de historische wijk van Dubai. Het is niet nodig om deze cruise vooraf te boeken.

Op deze pagina van de luchtvaartmaatschappij kun je alle voordelen en voorwaarden vinden. Er zitten een aantal locaties bij die voor de meeste reizigers wel interessant kunnen zijn, waaronder de volgende:

  • Aquaventure Waterpark -> 20% korting
  • Bollywood Parks Dubai -> 30% korting
  • Dubai Ice Rink -> 20% korting
  • Emirates A380 simulator -> 20% korting
  • Ferrari World Abu Dhabi -> 15% korting

Luchtvaartmaatschappij Emirates zal in november en december twee keer per dag gaan vliegen tussen Dubai en Amsterdam Schiphol. In augustus bleek uit het boekingssysteem dat er tot drie vluchten per dag gepland waren, maar de derde vlucht is nu tijdelijk geschrapt. Vanaf 1 februari 2023 zijn er weer drie vluchten per dag tussen Amsterdam Schiphol Airport en Dubai.

My Emirates Pass ©Emirates

Afbeeldingen ©Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *