Air France opent nieuwe Clarins spa in New York (JFK)2 min leestijd

Clarins spa_Air France JFK lounge 1 ©courtesy of Clarins

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Air France heeft afgelopen week een nieuwe Clarins spa geopend in de Air France lounge in New York JFK. Passagiers in First class, Business Class en Flying Blue Elite Plus leden kunnen gratis gebruik maken van deze lounge en spa.

Clarins spa in New York JFK

Het Clarins-team verwelkomt passagiers in twee privé cabines waarin ze kunnen kiezen uit drie verschillende gezichtsbehandelingen: Jet Lag ReliefDetox time en Eye-Must. Deze behandelingen van 20 minuten worden gratis aangeboden. Passagiers in First Class/La Première kunnen ook kiezen voor een relax and reset behandeling van 30 minuten.

De nieuwe spa in de lounge op JFK is dagelijks geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Reserveringen kun je maken bij de Clarins spa in de Air France lounge. Passagiers in La Premiere kunnen ook van tevoren een boeking maken.

De luchtvaartmaatschappij werkt al zeventien jaar samen met Clarins. Bij aankomst op de luchthaven op Parijs Charles de Gaulle kunnen passagiers ook gebruik maken van de spa in de lounges in terminal 2E (hallen K, L en M) en terminal 2F. Aan boord van de vlucht ontvangen passagiers ook een amenity kit met Clarins producten.

Clarins spa_Air France JFK lounge 2 ©courtesy of Clarins

Air France – New York JFK

De Air France lounge in terminal 1 van New York JFK is in 2018 volledig gerenoveerd. Deze lounge is toegankelijk voor passagiers in First Class, Business Class of die een Skyteam Elite Plus status hebben. Passagiers die willen slapen tijdens de nachtvluchten, kunnen in de lounge al dineren. First Class passagiers krijgen op de luchthaven een persoonlijk onthaal en kunnen gebruik maken van een VIP-ruimte in de lounge. Ook zij kunnen hier dineren, met gerechten van maître d’hôtel.

De route tussen Parijs Charles de Gaulle (CDG) en New York (JFK) is belangrijk voor de luchtvaartmaatschappij. De nieuwste Business Class zal ook als eerste ingezet worden op deze route. Air France vliegt zes keer per dag tussen deze twee bestemmingen, waarvan vier vluchten met de First Class cabine. Partner Delta Air Lines vliegt ook twee keer per dag tussen JFK en CDG. Vanaf 12 december komt er ook een verbinding bij van Air France tussen Parijs Charles de Gaulle (CDG) en New York – Newark (EWR).

Nieuwe Business Class cabine in de Boeing 777-300 van Air France (Bron: Air France)
Nieuwe Business Class cabine in de Boeing 777-300 van Air France (Bron: Air France)

Afbeeldingen ©AirFrance/Clarins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *