Corendon komt met nieuw menu op vluchten naar Curaçao2 min leestijd

Adult only zone Corendon (Bron: Corendon)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Leisure airline Corendon komt met een nieuw menu op vluchten van Amsterdam naar Curaçao. Het menu is geïnspireerd op de Caribische keuken en is beschikbaar vanaf 3 november 2023. Corendon vliegt op deze route met een all-Economy Class Airbus A350-900.

Nieuwe menu bij Corendon

Het nieuwe menu dat Corendon introduceert op vluchten tussen Amsterdam en Curaçao is samengesteld door Justin Niesen, chef-kok van het Amsterdamse restaurant Mondi. Het restaurant biedt een menu dat een mix is tussen de Westerse en Caribische keuken. Mondi is ook gevestigd in The College Hotel in Amsterdam. Dit hotel behoort tot de Autograph Collection van Marriott. Daarnaast er nog andere vestigingen in Amsterdam.

De grote vraag is natuurlijk wat er dan op het meun staat. Reizigers kunnen straks genieten van een Caribisch pasteitje als nieuwe snack. De warme maaltijd komt van de hand van Mondi. Er is keuze uit Antilliaanse Stobá met vlees, chicken coconut of een vegetarische variant met bloemkool. Verder is er rode biet geserveerd met een salade, broodje, toetje en een drankje naar keuze. Op de nachtvlucht van Curaçao naar Amsterdam wordt er geen snack geserveerd. Je krijgt dan wel een ‘Continental ontbijt’ in Mondi stijl. Het nieuwe menu is beschikbaar vanaf vrijdag 3 november 2023.

Een maaltijd, snack en drankje naar keuze zijn bij de vlucht inbegrepen. Extra snacks en drankjes zijn tegen betaling beschikbaar.

Nieuw Corendon menu Amsterdam Curacao

Airbus A350-900 van Corendon

Corendon vliegt tussen Amsterdam en Curaçao met een Airbus A350-900 van World2Fly. Het toestel biedt enkel Economy Class stoelen. Recentelijk introduceerde de maatschappij nog een Adult Only zone op dit toestel. In deze zone zitten enkel passagiers vanaf 16 jaar. Corendon stelt dat dit gedeelte van het vliegtuig een betere vluchtervaring moet bieden.

Curaçao

Het Caribische eiland Curaçao is het gehele jaar door populair. Corendon speelt daar niet alleen op in met het aanbieden van vliegreizen. Het bedrijf heeft namelijk ook enkele hotels op het eiland. Het gaat om Livingstone Jan Thiel Resort en het Mangrove Beach Resort. Laatstgenoemde hotel is ook onderdeel van Curio Collection by Hilton.

Bron afbeeldingen: Corendon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *