Coolblue Contest: Wie wint de Nomad Karoo backpack?

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Recent organiseerden we in samenwerking met Coolblue een contest. Om deel te nemen diende je het gewicht te raden van de Nomad Karoo backpack die ik gebruikte tijdens z’n wandeltocht. In het bijhorende filmpje kon je zien hoeveel spullen er werden meegesjouwd op z’n rug. Het waren er heel wat, ten minste zo voelde het toch aan!

coolblue nomad karoo

We waren blij om te zien dat er zoveel mensen interesse toonden. Via ons forum kregen we maar 38 reacties binnen van mensen die een gokje hebben gewaagd. Het was wel grappig om te lezen hoe het gewicht werd ingeschat. Met lange wandeltochten probeer ik het gewicht zoveel mogelijk te beperken, normaliter probeer ik het op een kilo of 5 te houden.

Maar aangezien de Nomad Karoo een inhoud van 60 liter heeft, diende ik iets meer spullen dan normaal mee te nemen. Op die manier kon ik de backpack op een goede manier aan de tand voelen en vooral mezelf pijnigen.

Tromgeroffel!

Wie o wie is de uiteindelijke winnaar of winnares van deze backpack? Hij of zij zal er nog vele jaren plezier aan beleven. Het is iemand gelukt om het gewicht op 100 gram na in te schatten. De Nomad Karoo woog op moment van vertrek 11, 3 kilo.

coolblue nomad karoo
11,3 kilo aan de haak!

De winnares van deze contest is Myriam, gefeliciteerd! Zij kwam met een gok van 11,4 kilo het dichtste in de buurt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en zorgen ervoor dat de backpack wordt opgestuurd!

coolblue nomad karoo

Bedankt aan iedereen voor jullie deelname en nog een fijn weekend gewenst!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *