Contest: Win een kist KLM Business Class Lentewijnen3 min leestijd

Contest: Win een kist KLM Business Class Lentewijnen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deelname gesloten, de winnaar heeft een email ontvangen.

LET OP: DEELNAME ENKEL VOOR 18+

KLM presenteerde vorige week de nieuwe World Business Class lentewijnen. De wijnselectie is samengesteld in samenwerking met Activin Wine Group en het Rijksmuseum. Iedere fles is zorgvuldig uitgekozen en gesierd met een meesterwerk uit de Gouden Eeuw van Nederlandse bodem, geheel in lentestijl.

Alles over de nieuwe KLM lentewijnen lees je in dit artikel.

Win een kist KLM Business Class Lentewijnen

Je maakt nu zelf kans op een van deze unieke kisten met de 5 wijnen van Activin. De wijncollectie is slechts in beperkte oplage beschikbaar in op maat gemaakte houten kisten ingebrand met het Rijksmuseum logo. Er zijn slechts 120 kisten geproduceerd en InsideFlyer.nl mag er hier eentje van weggeven aan een trouwe lezer én natuurlijk: wijnliefhebber.

Wat moet je doen?

 1. Ga naar de deelnamepagina via deze link
 2. Vul je naam en e-mail in en bevestig je deelname via de bevestigingsmail
 3. Beantwoord de prijsvraag in de “reageer” sectie onder dit artikel

Hint: als je goed kijkt vind je het antwoord hier, ook de foto van dit artikel zou je wat meer moeten vertellen!

Extra kans op een kist

Je kunt extra “deelnames” verdienen nadat je je e-mail adres hebt ingevuld. Je krijgt dan een persoonlijke url die hetzelfde werkt als iedere andere referral link. Deze kun je naar anderen toesturen, en wanneer zij via die link ook mee doen aan de contest,  krijg jij tot 3 extra deelnames. Je kunt ook meer deelnames krijgen door de social media button te gebruiken. Hiermee kun je je bericht op Facebook delen.

Succes!

Lees zorgvuldig de regels voor je deelneemt – met je deelname ga je akkoord met het verstrekken van je naam en e-mailadres. We zullen deze nooit met derden delen maar je wel toevoegen aan onze nieuwsbrief. Hiervoor kun je je op elk moment natuurlijk weer uitschrijven.

Regels en voorwaarden

JE KUNT ALLEEN DEELNEMEN AAN DEZE CONTEST WANNEER JE 18 JAAR OF OUDER BENT. DEELNAME IS GEHEEL GRATIS. DOOR DEEL TE NEMEN AAN DEZE CONTEST GA JE AKKOORD MET DE REGELS EN VOORWAARDEN.

Wanneer de winnaar is geselecteerd zal deze een kopie van zijn paspoort of ID (BSN, foto e.d. afgeschermd) moeten kunnen overleggen waaruit blijkt dat hij/zij 18+ is.

Je e-mail adres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. We zullen nooit je e-mail adres met derden delen. Door deel te nemen aan deze contest van InsideFlyer ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt. De winnaar word willekeurig geselecteerd en ontvangt binnen enkele dagen na het sluiten van de contest een e-mail. Mocht na 2 weken de winnaar niet reageren, selecteren we een nieuwe winnaar.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

Reacties

 1. Björn zegt

  Uhh… en nu ziet wel iedereen dat ik nadat ik alle pagina’s heb doorkruist op het internet hier het juiste antwoord ga neer zetten… Ach ja… komt ie 😉 *Meisje met een Brede Hoed*

  • Amy zegt

   Hi Björn, bedankt voor je deelname! Daar zijn we ons van bewust hoor;) Geeft niks omdat de meesten toch even het artikel door gaan lezen. Daarnaast zorgen we er zo voor dat enkel InsideFlyer-leden mee kunnen doen omdat je lid moet zijn om op berichten te reageren.

   • Björn zegt

    Top! Ik zet de glazen alvast klaar. Houdt je van jonge of oude kaas er bij Amy? 😉

 2. Glenn Haak zegt

  Het goede antwoord is natuurlijk “Het Meisje met een Brede Hoed”.

  Kijk er nu al naar uit om deze heerlijk frisse Gruner Veltliner in een lentezonnetje soldaat te maken 🙂

 3. Ernst zegt

  “Meisje met een brede hoed” van de Hollandse kunstschilder Caesar van Everdingen

 4. Ingeborg Boddeke zegt

  Wat een geweldige winactie zoiets unieks wil ik wel graag winnen.

  Het antwoord is: Meisje met een brede hoed van de Hollandse kunstschilder Caesar van Everdingen uit circa 1645 – circa 1650,

 5. M. zegt

  Antwoord voor de prijsvraag: Meisje met een Brede Hoed
  Een goed glas wijn gaat er altijd in! 🙂 Leuke actie.

 6. DP zegt

  “Het Meisje met een Brede Hoed”.

  Ik heb trouwens niets over de uitkomst van de vorige verloting — die van de twee kaartjes van Norwegian gehoord. Jammer dat je er niet over te horen krijgt…

 7. AndreM zegt

  Meisje met een brede hoed.

  Topstuk van het Rijksmuseum. In 2011 heeft het meisje ook een, door het publiek gekozen, naam gekregen : Augusta.
  Tot 2011 ook een onbekend werk. Kwam vrij onverwachts op de markt. Meesterwerk.

 8. Amy zegt

  Contest gesloten. De winnaar heeft een email ontvangen. Mocht deze niet binnen 2 weken reageren, verloten we de kist opnieuw tussen alle aanmeldingen. Hartelijk dank voor je deelname!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *