Celebrate the Summer: Win een overnachting in het Hilton Evian-les-Bains3 min leestijd

Celebrate the Summer: Win een overnachting in het Hilton Evian-les-Bains

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De tweede dag van de InsideFlyer Celebrate the Summer giveaways mogen we ook weer een toffe prijs weggeven. Deze keer in samenwerking met onze partner Hilton. Vandaag maak je kans op een heerlijk ​​verblijf van twee overnachtingen voor twee personen bij Hilton Evian-les-Bains in de Franse Alpen. Win jij een heerlijke weekendje weg bij het Hilton Evian-les-Bains?

Celebrate the Summer in Frankrijk!

Als je verblijft bij het Hilton Evian-les-Bains waan je jezelf in de prachtige Franse Alpen aan het blauw glinsterende Meer van Genève. Deze ontspannen oase ligt op slechts 45 kilometer van de internationale luchthaven van de stad.

Het hotel beidt 170 moderne kamers en suites, waarvan sommige een prachtig uitzicht op het Meer van Genève hebben. Tijdens je verblijf hoef je jezelf overigens niet te vervelen. Gasten kunnen bijvoorbeeld ontspannen in de Taaj Spa, compleet met sauna, spabehandelingen en buitenzwembad.

Celebrate the Summer: Win een overnachting in het Hilton Evian-les-Bains

Gasten die een Executive kamer boeken of een Hilton Honors Diamond-status hebben, kunnen ook gebruikmaken van de Executive Lounge. Deze bevindt zich op de bovenste verdieping van het hotel en biedt een mooi uitzicht over de omgeving.

Het hotel heeft verschillende restaurants die elk wat anders te bieden hebben. Dat begint ’s ochtends al bij Restaurant Cannelle, waar het ontbijt wordt geserveerd. In de zomer is het Yacht-Café geopend, een perfecte plek om te genieten van heerlijke cocktails in de Alpenzon. Het Riva Restaurant, Bar & Lounge biedt drankjes en culinaire hoogstandjes geïnspireerd op de Franse keuken. In de Cosmopolitan Bar sluit je de dag ontspannen af.

Celebrate the Summer: Win een overnachting in het Hilton Evian-les-Bains

Zo maak je kans

Samen met het Hilton Evian-les-Bains geven we twee overnachtingen weg in een Deluxe kamer, inclusief ontbijt voor twee personen. Daarnaast nodigt het hotel je uit voor twee cocktails in de Cosmopolitan Bar.

Om kans te maken op de prijs van vandaag dien je te registeren via deze link. Je kunt je kansen op het winnen van de prijs vergroten als je de actie deelt via social media. Win jij een heerlijke weekendje weg bij het Hilton Evian-les-Bains?

Deelnamevoorwaarden

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze giveaway of deze te winnen. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar promoties van dit type verboden of beperkt zijn.

Uit alle inzendingen wordt willekeurig één winnaar getrokken en binnen 14 dagen na het einde van de CELEBRATE THE SUMMER-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. Als de winnaar niet binnen 7 dagen op deze melding reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend. Er wordt dan een nieuwe winnaar getrokken. Je kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze promotie ga je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich op elk moment afmelden. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze voorschriften inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten van derden (bijv. bij de bezorging).

Foto’s: Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *