Celebrate the Summer: Win een overnachting bij Lost Property St Paul’s London – Curio Collection by Hilton3 min leestijd

Lost Property St Paul's London - Curio Collection by Hilton

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

We sluiten dit weekend af met weer een mooie prijs met de InsideFlyer Celebrate the Summer giveaways! Vandaag mogen we namelijk een overnachting weggeven bij het prachtige Lost Property St Paul’s London – Curio Collection by Hilton in het centrum van Londen, win jij deze prijs vandaag?

Overnacht midden in het Londense centrum

Hilton vierde onlangs de opening van Lost Property St Paul’s London – Curio Collection by Hilton. Het hotel ligt midden in het levendige centrum van Londen waar je je zeker niet hoeft te vervelen. Deze vestiging van Curio Collection by Hilton beschikt over 145 kamers en ligt op slechts 100 meter van de St. Paul’s Cathedral. Een perfecte uitvalsbasis om de Britse hoofdstad te verkennen dus. De populaire wijken Covent Garden en South Bank liggen ook op loopafstand.

De naam van het hotel is een knipoog naar het pand dat eerder verloren is gegaan in de stad, een thema dat door het hele interieur loopt, met ’verloren’ bolhoeden en bijzondere kunstwerken. Het hotel zelf is ontworpen om je het gevoel te geven dat je in een artistiek doolhof bent. Zo zijn er allerlei plaquettes en aparte kunstwerken opgehangen.

Lost Property St Paul’s London – Curio Collection by Hilton

Het hotel heeft op de begane grond een sfeervolle bar en restaurant genaamd ‘Found’. Je geniet hier van een klassiek menu, maar met een nostalgisch tintje. De fel blauwe bar is acht meter lang. De cocktails zijn kleurrijk en theatraal, waarbij elk zorgvuldig gemixt drankje een vergeten verhaal vertelt. Qua gerechten kun je denken aan Franse klassiekers zoals bouillabaisse en coq au vin, maar ook stevige Britse klassiekers zoals Ploughman’s en Welsh Rarebit.

Lost Property St Paul’s London – Curio Collection by Hilton

Dit kun je winnen

Samen met de Lost Property St Paul’s London – Curio Collection by Hilton geven we een overnachting inclusief ontbijt voor twee personen weg. Om kans te maken op de prijs van vandaag dien je te registeren op onze promotiepagina via de deze link. Wist je dat je je winkansen kunt vergroten als je de actie deelt via social media? Win jij een overnachting bij het dit Curio Collection by Hilton hotel in Londen?

Deelnamevoorwaarden

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze giveaway of deze te winnen. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar promoties van dit type verboden of beperkt zijn.

Uit alle inzendingen wordt willekeurig één winnaar getrokken en binnen 14 dagen na het einde van de CELEBRATE THE SUMMER-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. Als de winnaar niet binnen 7 dagen op deze melding reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend. Er wordt dan een nieuwe winnaar getrokken. Je kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze promotie ga je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich op elk moment afmelden. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze voorschriften inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten van derden (bijv. bij de bezorging).

Foto’s: Hilton en Hilton Honors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *