Celebrate the Summer: Win een luxe verblijf in het Westin Malediven Mirandhoo Resort2 min leestijd

Win een luxe verblijf in het Westin Malediven Mirandhoo Resort

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De komende dagen geven we toffe prijzen weg met onze InsideFlyer Celebrate the Summer giveaways. Vandaag maak je kans op een luxe ​​verblijf van vier dagen in het Westin Mirandhoo Resort op de Malediven. Doe mee met de giveaway en misschien win jij wel een droomvakantie bij het Westin Resort op de Malediven!

Celebrate the Summer op de Malediven!

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie of juist een hele actieve, het Westin Maldives Miriandhoo Resort is de ideale plek. Het vijfsterren kuuroord ligt op een prachtig koraaleiland van het BAA-atol, het eerste UNESCO reservaat op de Malediven. Het resort is ontworpen door de bekroonde architecten van de PEIA Association of Italy. Je vindt er 70 ruime villa’s, vier restaurants en bars, de Heavenly Spa by Westin, het fitness centrum WestinWORKOUT en de Westin Family.

Win een luxe verblijf in het Westin Malediven Mirandhoo Resort

Bij het Westin Mirandhoo Resort op de Malediven hoef je jezelf zeker niet te vervelen. De activiteiten lopen uiteen van het verkennen van de onderwaterwereld met zijn rijke fauna en flora tot de Westin Kids Club met binnen- en buitenspeeltuin inclusief zwembad. Er zijn zelfs speciale gezinsvilla’s.

Zo maak je kans

Samen met onze partner The Westin Miriandhoo Resort op de Malediven geven wij vier overnachtingen weg in een Deluxe Beach Villa. De prijs is inclusief ontbijt voor twee personen. De transfer per watervliegtuig van en naar Malé Velana International Airport (MLE) zijn ook inbegrepen. Alleen de vlucht naar Malé Velana International Airport dien je zelf te verzorgen.

Om kans te maken op de prijs van vandaag dien je te registeren via deze link. Je kunt je kansen op het winnen van de prijs vergroten als je de actie deelt via social media. Doe mee met de giveaway en misschien win jij wel een droomvakantie bij het Westin Resort op de Malediven!

Deelnamevoorwaarden

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze giveaway of deze te winnen. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar promoties van dit type verboden of beperkt zijn.

Uit alle inzendingen wordt willekeurig één winnaar getrokken en binnen 14 dagen na het einde van de CELEBRATE THE SUMMER-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. Als de winnaar niet binnen 7 dagen op deze melding reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend. Er wordt dan een nieuwe winnaar getrokken. Je kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze promotie ga je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Maar je kunt jezelf op elk moment afmelden. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze voorschriften inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten van derden (bijv. bij de bezorging).

Foto’s: The Westin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *