Celebrate the Summer: Win droomvakantie bij het Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa3 min leestijd

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Happy weekend! Een mooi moment voor weer een exclusieve InsideFlyer Celebrate the Summer giveaway! Vandaag mogen we een hele zonnige prijs weggeven. De giveaway van deze zaterdag: een droomvakantie op de Malediven bij het Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa.

Vier de zomer bij Sheraton op de Malediven

Het Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa ligt op een privé-eiland in de Noordelijke Malé-atol. Vanaf de internationale luchthaven Velana ben je in nog geen 15 minuten per speedboot bij het resort.

Met zeven restaurants en bars, twee zoetwaterzwembaden, een tennisbaan en een 24-uursfitnessruimte hoef je je tijdens je verblijf niet te vervelen. Maar er zijn ook andere activiteiten te ondernemen, waaronder het Side-by-Side familieprogramma van Sheraton. Zo is het resort een droombestemming voor iedereen.

Sheraton Maldives Full Moon Resort and Spa

Bij gezinsvakanties draait alles om het maken van herinneringen, en het resort maakt dat gemakkelijker dan ooit met het Adopt a Coral-programma van Good Travel by Marriott Bonvoy. Dit programma biedt reizigers de mogelijkheid om een ​​positieve impact te maken terwijl ze het eiland verkennen tijdens hun verblijf. Je kunt deelnemen aan een Coral Conservation Tour, waarbij koraal wordt aangeplant om de rifhabitat te herstellen. Het doel van koraalherstel is om de koraalgroei op het rif te vergroten. Wanneer koralen paaien, blijkt dat ze gezond en volwassen genoeg zijn om zich voort te planten. Hoewel klimaatverandering alarmerend is met de toenemende druk op het rif, is het een teken dat koralen herstellen van de laatste grote verbleking.

Gasten kunnen genieten van volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner op de aangewezen locaties. Voor degenen die met kinderen vakantie vieren, biedt de Sheraton Kid’s Club een schat aan activiteiten rondom het resort. Je kunt bijvoorbeeld watersporten beoefenen of zelfs kooklessen volgen.

Sheraton Maldives Full Moon Resort and Spa

Dit kun je winnen

Samen met onze partner Sheraton geven wij vier overnachtingen weg in een Island Cottage, inclusief ontbijt voor twee personen. De transfer van en naar de luchthaven is ook inbegrepen. Om kans te maken op de prijs van vandaag dien je te registeren op onze promotiepagina via de deze link. Wist je dat je je winkansen kunt vergroten als je de actie deelt via social media? Win jij deze droomvakantie naar de Malediven op het Sheraton Full Foon Resort & Spa?

Deelnamevoorwaarden

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze giveaway of deze te winnen. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar promoties van dit type verboden of beperkt zijn.

Uit alle inzendingen wordt willekeurig één winnaar getrokken en binnen 14 dagen na het einde van de CELEBRATE THE SUMMER-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. Als de winnaar niet binnen 7 dagen op deze melding reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend. Er wordt dan een nieuwe winnaar getrokken. Je kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze promotie ga je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich op elk moment afmelden. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze voorschriften inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten van derden (bijv. bij de bezorging).

Foto’s: Sheraton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *