Cathay Pacific tickets voortaan ook te betalen met Asia Miles2 min leestijd

Cathay Pacific tickets voortaan ook te betalen met Asia Miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je vliegtickets te betalen. Zo kun je bij bijvoorbeeld KLM betalen met iDeal, American Express, Visa of bijvoorbeeld PayPal. Bij andere maatschappijen zijn er mogelijk weer andere mogelijkheden. Ook is het soms mogelijk om met gespaarde Miles te betalen. Ook Cathay Pacific kiest ervoor een nieuwe betaalwijze toe te voegen, namelijk je tickets betalen met Asia Miles.

Asia Miles

Het loyaliteitsprogramma van Cathay Pacific is Asia Miles. Net als bij vele andere loyaliteitsprogramma’s van een luchtvaartmaatschappij, spaar je ook hier Miles. Deze Miles kun je onder andere ontvangen met het uitvoeren van vluchten, maar ook door andere activiteiten waarmee je de Miles kunt sparen. Asia Miles kondigde al enige tijd voor de coronapandemie aan dat de Asia Miles niet meer vervallen wanneer er eens in de 18 maanden een activiteit is op je Asia Miles account. Meer hierover lees je in dit artikel op InsideFlyer.

Miles Plus Cash

Vanaf vandaag, 30 maart, is er een nieuwe betaalmogelijkheid toegevoegd om je Cathay Pacific-tickets te betalen. Zo is het namelijk voortaan mogelijk om je tickets op de website van Cathay Pacific deels te betalen met geld en deels met Asia Miles.

Zodra je je vlucht hebt gevonden op de website van Cathay Pacific en de nodige gegevens hebt ingevuld, kun je je tickets betalen. Met Miles Plus Cash kun je op de betaalpagina eenvoudig kiezen hoeveel Miles je in wilt zetten bij de betaling van je tickets. Het minimale aantal Miles is 5.000. Je kunt ook de gehele reis betalen met Asia Miles. Schuif daarvoor eenvoudig het schuifje in de schuifbalk naar de juiste hoeveelheid.

Cathay Pacific tickets voortaan ook te betalen met Asia Miles
Welke keuze maak jij, meer Miles of meer geld?

Cathay Pacific Director Customer Simon Large zegt het volgende over de nieuwe betaalmogelijkheden:

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren waarmee onze klanten gemakkelijk Asia Miles kunnen verdienen en gebruiken, en hen daarmee meer flexibiliteit te bieden. Miles Plus Cash is daar een uitstekend voorbeeld van. Hierdoor wordt het plannen en boeken van reizen een stuk eenvoudiger en biedt het klanten de optie om hun verdiende miles te gebruiken. Daarnaast bouwen ze meteen weer extra miles op voor toekomstige ticketaankopen!

Bron en beeldmateriaal: Cathay Pacific

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *