Air France vanaf de zomer naar Tanger, Marokko

Air France voert tot januari maar 50% van geplande vluchten uit

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France vliegt naar verschillende bestemmingen in Afrika. Ook in Marokko doet de Franse maatschappij enkele bestemmingen aan. Vanaf juni wordt daar nog een nieuwe bestemming in Marokko aan toegevoegd. Het betreft de havenstad Tanger in het noorden van Marokko.

Marokko

Vanuit Nederland kun je op verschillende manieren naar Marokko vliegen. Helaas vliegt KLM zelf niet rechtstreeks naar Marokko. Transavia daarentegen vliegt naar Marrakesh vanuit Eindhoven. Vanuit Amsterdam vliegt Transavia naar Agadir, Marrakesh en Casablanca. En ook vanuit Rotterdam worden verschillende Marokkaanse steden. Ook met Royal Air Maroc kun je tussen Amsterdam en Marrakesh vliegen. Vlieg je graag met KLM en Air France, dan zijn er ook enkele mogelijkheden vanuit Amsterdam via Parijs om in Marokko te komen. Vanuit Parijs (CDG) vlieg je met Air France naar naar Marrakesh, Casablanca, Rabat en Agadir.Aanpassingen winterschema 2018-2019 British Airways

Nieuw in Marokko

Vanaf 3 juni start Air France een route naar Marokko. Deze route zal uitgevoerd worden tussen Parijs en Tanger. Tanger is de grootste havenstad van Marokko. Deze stad is in het noorden van Marokko gelegen. Vanuit verschillende delen van het land kom je gemakkelijk in Tanger. Met de boot kun je over de Middellandse Zee naar onder andere Spanje. Tanger kan een mooi startpunt zijn voor je reis door het schitterende Marokko.

Air France zal op verschillende dagen in de zomerperiode vliegen naar Tanger. Volgens onderstaand schema zal er vooralsnog gevlogen worden:

Maand Dagen
Juni Donderdag, zondag.
Juli & augustus Dinsdag, vrijdag, zondag.
September & oktober Dinsdag, zondag.

Air France vluchten naar Tanger zijn vanaf heden via de website en ook de app van Air France te boeken. Je kunt hierbij ook vertrekken vanuit Amsterdam en een overstap hebben in Parijs. Vluchten worden uitgevoerd vanuit Parijs met een Airbus A320. Dit toestel biedt plaats voor 172 passagiers, verdeeld over twee cabines: Economy en Business Class.

Air France vanaf de zomer naar Tanger, Marokko

Bron & Beeldmateriaal: Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *