Cathay Pacific Business Plus: zakenreisplatform voor MKB

Cathay Pacific Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Cathay Pacific heeft in de Nederlandse markt haar online zakenreisplatform Business Plus geïntroduceerd. Hiermee komt de maatschappij tegemoet aan vooral het MKB. Bedrijven kunnen via het platform reizen (van medewerkers) beheren en rapportages uitdraaien. Hiermee hoopt Cathay het reisbeheer eenvoudiger en efficiënter te maken. Daarnaast kunnen bedrijven ook sparen voor verschillende voordelen. Door met Cathay Pacific, of de regionale dochter Cathay Dragon, te vliegen sparen bedrijven Business Plus punten. Deze zijn vervolgens in te wisselen voor upgrades, toegang tot de lounges en Marco Polo Club-lidmaatschap (normaal geldt inschrijfgeld van 100 USD). Er zijn 5 niveaus en bij elk tier nemen de voordelen toe. De travel manager kan deze voordelen inzetten voor bepaalde reizen. Deelname aan Business Plus is gratis. Individuele reizigers kunnen nog steeds zelf gebruik maken van een frequent flyer account. Meer informatie vind je hier.

Hoewel er veel zakelijk verkeer tussen Nederland en Hong Kong is van grote multinationals, erkent de Oneworld airline ook het belang van het MKB. Will Kerr-Muir, CCountry Manager Frankrijk & Benelux:

We lanceren dit platform om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van het MKB, waarvan de groeikansen ook in Nederland aanzienlijk zijn. Cathay Pacific erkent dat midden- en kleinbedrijven van groot belang zijn en een vitale rol hebben gespeeld in de economische ontwikkeling tussen Nederland en Hongkong.

Cathay Pacific Business Class

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *