Brussels Airlines vliegt naar deze bestemmingen in zomer 20212 min leestijd

Brussels Airlines vliegt naar deze bestemmingen in zomer 2021

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

2020 was voor eigenlijk geen enkele vliegtuigmaatschappij een succesvol jaar. Waar veel maatschappijen dachten het in de zomerpiek en winter beter te doen, valt ook de winter nu in duigen. Door het voorkomen van een gemuteerde variant van COVID-19 en weer nieuwe beperkingen is reizen weer zo goed als onmogelijk. De huidige winter is dan ook geen succesvol vliegseizoen. Onder andere Brussels Airlines richt zich alvast op zomer 2021 met veel verschillende bestemmingen.

Zomer 2021

Van het eeuwen oude Matera tot de havenstad Brindisi, Italië
Historisch Matera Eigen materiaal

Het zomerseizoen voor vliegtuigmaatschappijen zal in 2021 starten op zondag 28 maart. De laatste zondag van maart. Brussels Airlines vliegt vanaf Brussels Airport Zaventem naar bestemmingen in zowel Europa, Afrika als ook de Verenigde Staten en Azië. Alle bestemmingen kun je op deze website vinden. In de zomerperiode van 2021 zal Brussels Airlines ook naar een nieuwe zomerbestemming vliegen. Het betreft hier Bari in Puglia, Italië. Dit schitterende gebied heeft reizigers veel te bieden. Een leuke stad, strand, heuvels en vele historische plekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Matera en Brindisi.

Bari zal tweemaal per week aangevolgen worden, op woensdag en zaterdag. Vluchten zijn te boeken voor de periode van mei tot en met september.

Zomeraanbod

Hopelijk wordt de zomerperiode weer een succesvoller vliegseizoen. Daarin draagt een wereldwijde vaccinatie natuurlijk bij. Of dit en alle andere regels voldoende zullen zijn om weer te kunnen reizen, blijft natuurlijk de vraag. De Belgische maatschappij kan hier natuurlijk niet op wachten en hoopt op betere tijden in de zomer van 2021. Naast de reguliere bestemmingen in de Verenigde Staten en Afrika, richt Brussels Airlines zich in de zomer 2021 vooral op de bestemmingen in Europa. Zo zal Nice driemaal per dag worden aangevlogen en Malaga 15 keer per week. Zowel de Griekse als Spaanse eilanden zullen verschillende malen per week worden aangevlogen, evenals de steden op het vaste land in die landen. Zo zijn er 6 vluchten per week naar Athene en naar Valencia en Alicante bijvoorbeeld 5 vluchten per week. Italië, Portugal en Kroatië kennen ook verschillende bestemmingen waar Brussels Airlines in de zomer van 2021 vaak op zullen vliegen. Hieronder zie je het gehele aanbod van zomer vluchten in de piekperiode juni tot en met september.

Brussels Airlines vliegt naar deze bestemmingen in zomer 2021
Bestemmingen zomer 2021 Brussels Airlines in Europa

Bron & beeldmateriaal: Brussels Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *