Brussels Airlines The Loft Lounge krijgt prijs voor beste Europese lounge2 min leestijd

The Loft by Brussels Airlines Lexus Lounge Brussels Airport 1

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

The Loft by Brussels Airlines & Lexus is uitgeroepen tot beste airport lounge van Europa. Dit werd bekend gemaakt tijdens de World Travel Awards eerder deze week. De lounge ontvangt deze onderscheiding voor de 6e keer op rij. Brussels Airlines zegt de prijs te danken te hebben aan haar voortdurende inzet om de lounge te verbeteren op basis van feedback van bezoekers. Eerder ontvangt Brussels Airlines ook al nieuwe A321Neo toestellen van Airbus.

The Loft by Brussels Airlines & Lexus

Brussels Airlines biedt haar Business Class passagiers en in aanmerking komende leden van Miles & More en Star Alliance toegang tot een eigen lounge op de luchthaven van Brussel. The Loft is in samenwerking met het luxe automerk Lexus ontwerpen. De lounge werkt samen met diverse lokale leveranciers om typische Belgische drankjes en lekkernijen aan haar gasten aan te kunnen bieden. Zoals zij dat ook aan boord doet.

The Loft by Brussels Airlines Lexus Lounge Brussels Airport 1

Olivier Brynaert, Head of Customer Experience by Brussels Airlines, stelt de lounge steeds te verbeteren op basis van feedback van bezoekers. Zo is het buffet recentelijk vernieuwd en kwam er een a la carte menu voor HON leden. Binnenkort kunnen gasten ook een verbeterende coffee corner verwachten. Hiervoor werkt The Loft samen met Rombouts coffee. Daarnaast zullen er met regelmatig events worden georganiseerd.   

The Loft by Brussels Airlines Lexus Lounge Brussels Airport 1

The Sunrise en The Diamond zijn de twee andere lounges op Brussels Airport. Meer over The Diamond Lounge lees je in deze uitgebreide review.

World Travel Awards

De prijs werd uitgereikt tijdens een gala-avond in het Berlijnse Ritz-Carlton Hotel onder het oog van de Europese top als het gaat om toerisme, zakenreizen en travel loyalty. Niet alleen Brussels Airlines viel in de prijzen. Er zijn namelijk ook nog enkele andere interessante winnaars bekend gemaakt.

The Loft by Brussels Airlines Lexus Lounge Brussels Airport 1

Zo won Lufthansa de prijs voor ‘Europe’s Leading Airline’. En Zürich Airport mag zich de meest toonaangevende Europese luchthaven noemen. British Airways werd onderscheiden met een prijs voor haar Business Class cabine, terwijl Turkish Airlines er juist vandoor ging met een erkenning voor haar Economy Class product. Tot slot krijgt TAP Air Portugal nog de eervolle vermelding voor de beste Europese airline die op Zuid-Amerika vliegt.

De volledige lijst van alle prijswinnaars is hier terug te vinden. De World Travel Awards zijn een begrip sinds 1993. Dit jaar brachten meer dan 2 miljoen mensen hun stem uit.

Bron foto’s The Loft lounge: Brussels Airlines

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *