Brussels airlines introduceert nieuwe amenity kits

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Brussels Airlines introduceert nieuwe amenity kits in samenwerking met NATAN. NATAN is een merk dat high-end mode, lederwaren en juwelen creëert sinds 1983. Deze kits zijn nu beschikbaar in het zwart en het blauw en bevatten alle producten die je aan boord nodig hebt. De kits zijn vervaardigd van vegan leder en zijn hebben ook een handvat zodat je deze na je vlucht ook nog kunt gebruiken.

Nieuwe Business Class amenity kits bij Brussels Airlines

Deze nieuwe amenity kits zijn beschikbaar voor alle Business Class passagiers die met Brussels Airlines naar Noord-Amerika of Afrika vliegen. Er komen uiteindelijk drie unieke designs, waarvan de eerste nu beschikbaar is. De volledige collectie zal in 18 maanden worden uitgerold. In de amenity kit kunnen passagiers een tandenborstel, tandpasta, sokken, oordopjes, hydtraterende lotion, lippenbalsem en een pen vinden. Alle cosmetica komt van het Belgische merk RainPharma.

De In-Flight Product Manager van Brussels Airlines, Nicolas Iritcity,  is verheugd met de nieuwe amenity kits:

Als trotse ambassadeur van België is het voor ons steeds belangrijk geweest om het beste van België aan boord te brengen en om samen te werken met experts uit verschillende vakgebieden. We zijn verheugd dat we dit nu opnieuw kunnen doen voor onze Business Class amenity kits. Het is een design geworden dat onze passagiers zeker na hun vlucht nog zullen gebruiken.

Pieterjan Van Biesen, de Retail and Marketing Director van NATAN, is trots op de nieuwe samenwerking:

We zijn trots dat we onze eerste stappen in de luchtvaart kunnen zetten samen met onze nationale luchtvaartmaatschappij en dat we kunnen bijdragen aan hun nieuwe Business Class ervaring. We hebben deze tijdloze amenity kits gecreëerd met elementen uit onze confectiecollectie om de passagiers een authentieke NATAN-ervaring te geven. Onze samenwerking is een ultieme combinatie van luxe, creativiteit en België.

Brussels Airlines nieuwe business class & andere cabines

De Belgische luchtvaartmaatschappij is momenteel ook druk om de cabines te vernieuwen. Het eerste toestel met de nieuwe cabines aan boord vliegt al sinds mei. In de omgebouwde toestellen kun je nu ook een Premium Economy cabine vinden. Dit product bood de luchtvaartmaatschappij in het verleden nog niet aan.

De business class zal bestaan uit 30 stoelen in een verspringende opstelling. Hierdoor heb je meer privacy dan dat je in de huidige cabine hebt. De passagiers kunnen kiezen van een enkele of dubbele zitplaats, afhankelijk van het typereizigers. Zo hebben zakelijke reizigers vaak liever een stoel alleen .Het is mogelijk om de stoelen om te bouwen tot een lounge sofa of een 2 meter lang bed. De stoel is verder in hardheid verstelbaar en heeft een 15.6 inch HD entertainmentsysteem. De business class passagiers krijgen ook de beschikking op een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking.

Deze diashow vereist JavaScript.

Afbeeldingen ©Brussels Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *