Brussels Airlines b.gift

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Net als vorig jaar brengt Brussels Airlines ook dit najaar de zogenaamde b.gift offers terug! Een héél aantrekkelijke voucher die je voor slechts 99 euro kan kopen en geldig is voor een retourvlucht voor 1 persoon naar verschillende bestemmingen binnen Europa.

De voucher is geldig voor het reizen op 8000 vluchten naar 32 verschillende bestemmingen en er zijn 120,000 stoelen beschikbaar tijdens deze actie. De vluchten kunnen genomen worden in de periode van 15 januari tot en met 15 juni.

32 Europese bestemmingen
32 Europese bestemmingen

Tussen 15 januari en 15 juni 2015 kan je kiezen uit routes tussen Brussel en Barcelona, Berlijn, Bilbao, Birmingham, Bologna, Bristol, Boedapest, Kopenhagen, Edinburgh, Genève, Göteborg, Hamburg, Hannover, Krakau, Londen, Lyon, Madrid, Manchester, Marseille, Milaan Linate, Milaan Malpensa, Nice, Oslo, Praag, Riga, Rome, Toulouse, Turijn, Venetië, Wenen, Vilnius, Warschau.

Indien je tijdens deze periode je voucher niet kan verzilveren door plaatsgebrek, wat zeer onwaarschijnlijk is, dan bestaat er een mogelijkheid om de b.gift voucher in te wisselen voor een voucher van Brussels Airlines ter waarde van 99 euro die je nadien kan gebruiken als kortingsbon indien je vluchten zou boeken.

B.gift voucher

De vouchers kan je aankopen via de site van Brussels Airlines voor een waarde van 99 euro, je kan vouchers kopen voor 1, 2, 3 of 4 passagiers. Voor deze prijs krijg je een retourvlucht inclusief 23 kilo bagage, 12 handbagage en taksen. De vouchers moeten aangekocht worden voor 28 december 2014 en ze kunnen tijdens de periode van 5 januari tot en met 15 maart omgezet worden in een online reservatie.

B.gift Destination selection

Het mooie aan deze actie is dat degene die de vouchers online koopt hiermee ook nog een air miles van het Miles & More programma kan verzamelen. De koper van de b.gift verzamelt 500, 1.000, 1.500 of 2.000 awardmijlen per b.gift voor respectievelijk 1, 2, 3 of 4 passagiers.

Daar bovenop maakt Brussels Airlines samen met Uber je reis zo aangenaam mogelijk! Geniet van €15 korting op Uber met je b.gift! Je ontvangt hiermee de perfecte oplossing om je te verplaatsen op je bestemming.

B.gift Uber

De korting is niet van toepassing op alle bestemmingen. In de algemene voorwaarden kan je vinden voor welke bestemmingen de korting kan worden gebruikt. Wanneer je de b.gift hebt ingewisseld, ontvang je een specifieke mail met praktische informatie over de Uber promotie.

Alle informatie over de Brussels Airlines b.gift is te vinden op deze link. Alvast een prettige reis gewenst en laat ons op het forum weten wat je favoriete bestemming is of hoe jouw reiservaring was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *