IHG PointBreaks November

IHG Pointbreaks

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf vandaag zijn de nieuwe PointBreaks bestemmingen van IHG te boeken! Deze lijst bevat hotels die voor maar 5.000 Rewards Club punten te boeken zijn. Iedere twee à drie maanden wordt een nieuwe lijst gepubliceerd. De hotels op deze lijst zijn te boeken van 24 november 2014 tot en met 28 februari 2015.

Ook al heb je nog helemaal geen punten gespaard, dan nog kan het interessant zijn! Het is namelijk mogelijk om via de IHG website 10.000 punten te kopen voor $70. Omgerekend is dat ongeveer €55. Op deze manier is het dus mogelijk om voor maar zo’n €27 een nacht te boeken in een van de hotels op de PointBreaks lijst! In een eerder artikel (klik) hebben we uitgelegd hoe je deze punten kunt kopen. Ook over de mogelijkheden om je punten te besteden is een artikel (klik) verschenen!

Interessante deals

Het boeken van een Crowne Plaza of InterContinental Hotel voor maar 5.000 punten is een koopje! Helaas staan deze hotels er niet heel veel tussen. Bij met name deze hotels is het zaak snel te boeken, want deze zijn vaak snel uitverkocht. Een paar hotels die er in mijn optiek uitspringen als interessante deals:

Intercontinental The Palace Port Egypte
Lobby van Intercontinental The Palace Port Ghalib Resort – Egypte

Overzicht van alle hotels op de PointBreaks lijst (alfabetisch op land)

EUROPA

AZIE

MIDDEN-OOSTEN / AFRIKA

ZUID-AMERIKA

CANADA

USA (alfabetisch op staat)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *