Brussels Airlines beste trans-atlantische airline

Brussels Airlines Airbus A330 (Bron: Brussels Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Brussels Airlines is voor de tweede keer uitgeroepen tot ‘beste trans-atlantische airline’. Lezers van het Amerikaanse Global Traveler magazine hebben dat beoordeeld. De investeringen in bijvoorbeeld de Airbus A330 die Brussels Airlines de afgelopen tijd heeft gedaan lijken daarmee hun vruchten af te werpen.

Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België. Vanuit Brussel vliegt de airline naar meer dan 80 bestemmingen. De vloot bestaat uit 48 vliegtuigen, waarvan momenteel de Airbus A319, A320 en A330 de belangrijkste zijn. Dagelijks voert de maatschappij zo’n 250 vluchten uit, waarvan drie bestemmingen in de VS. Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group, ook is de airline lid van Star Alliance.

Airbus A319 van Brussels Airlines (Bron: Brussels Airlines)
Airbus A319 van Brussels Airlines (Bron: Brussels Airlines)

Business Class

Een tijdje terug presenteerde Brussels Airlines nog een vernieuwde business class cabine aan boord van de Airbus A330. Sinds 1 augustus 2019 is ook de nieuwe reisklasse Premium Economy beschikbaar op alle vluchten van en naar bijvoorbeeld New York, Washington en Toronto. De airline wil de concurrentie vergroten op trans-atlantische routes. Brussels Airlines vliegt momenteel naar drie bestemmingen in Noord-Amerika: New York, Washington en Toronto. Vanaf 29 maart 2020 komen daar vluchten naar Montreal bij.

Het Amerikaanse Global Traveler Magazine verkoos Brussels Airlines tot beste trans-atlantische airline. Dit is de tweede keer dat de maatschappij deze prijs mag ontvangen. Christina Foerster, CEO, is blij met de onderscheiding:

Het is een nog grotere eer om voor de tweede opeenvolgende keer de prijs voor ‘ Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij ‘ in ontvangst te mogen nemen. Dat de lezers van Global Traveler ons als winnaar kiezen is een mooi compliment voor ons allemaal bij Brussels Airlines en moedigt ons aan om zowel aan de grond als in de lucht net dat stapje verder te blijven gaan voor onze reiziger.

Brussels Airlines business class cabine (Bron: Brussels Airlines)
Brussels Airlines business class cabine (Bron: Brussels Airlines)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *