British Airways vernieuwt taxi service voor Premium reizigers

British Airways vernieuwt taxi service voor premium reizigers

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sinds 2017 biedt British Airways een gratis extra service aan voor haar premium reizigers op de luchthaven van London Heathrow (LHR). Deze service heet ‘Premium Transfer Drive’. Bij deze service kun je bij een korte overstap vanaf een binnenlandse vlucht naar een vlucht naar Europa of intercontinentaal mogelijk gebruik maken van een taxi die je naar je volgende vliegtuig brengt. Dit geldt voor de volgende reizigers:

  • Club Europe,
  • Club World,
  • First,
  • Silver of Gold Executive Club leden

Is je overstap dus kort en heb je kans op het missen van je aansluitende vlucht, dan kun je als je geluk hebt gebruik maken van deze service. British Airways zoekt zelf in haar systeem naar reizigers die de vervolgvlucht kunnen missen. Ze zullen dan op twee manieren reageren. Er wordt een bericht verstuurd naar de bemanning van het toestel, zodat deze door kan geven aan de reiziger dat er een taxi onderweg is. Het tweede is dus de taxi die klaarstaat bij het vliegtuig zodra deze is aangekomen om de reiziger hierna zo snel mogelijk naar de vervolgvlucht te brengen. Ze zorgen dus voor een ‘airside’ Premium Transfer Drive tussen de ene en de andere vlucht.

Nieuwe taxi British Airways

Op dit moment rijden de taxi’s van British Airways op de luchthaven van London Heathrow nog op diesel of benzine. British Airways heeft als doel om haar voertuigen op de Britse luchthaven emissieloos te maken. Daarom zullen er vanaf heden elektrische taxi’s worden geïntroduceerd. Deze taxi’s hebben wat weg van de taxi’s in het centrum van London rijden. Ze rijden volledig elektrisch en bieden een comfortabele rit naar de vervolgvlucht. In het vernieuwde vervoermiddel kun je gebruik maken van:

  • WiFi,
  • Oplaadpunt voor telefoon en laptop,
  • Telefoon,
  • Panoramisch glazen dak.

Chris Gubbey, CEO van de London Electric Vehicle Company (LEVC) zei hierover het volgende:

We zijn blij dat British Airways onze elektrische voertuigen heeft gekozen om deze innovatieve nieuwe service te ondersteunen. We hebben de TX eCity ontworpen met het doel klanten te verrassen met een premiumervaring. Dankzij British Airways kunnen zelfs mensen met de kortste tijd in London nu comfortabel en stijlvol reizen in ’s werelds meest geavanceerde elektrische taxi.

British Airways vernieuwt taxi service voor premium reizigers

Beeldmateriaal: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *