Dubbele Blue Credits op alle vluchten bij BlueBiz

gratis bagage voor bluebiz

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

BlueBiz, het spaarprogramma van KLM en partners voor het MKB, heeft een nieuwe promotie om naar eigen zeggen ‘het jaar meteen goed te beginnen’: dubbele Blue Credits op vluchten naar alle bestemmingen wereldwijd! Dit is geldig voor vluchten geboekt tot 31 januari en gevlogen voor 31 maart. Registratie is noodzakelijk, en kan hier (klik) met je BlueBiz-nummer en bedrijfsnaam. Het aantal Blue Credits dat je verdient hangt af van de tariefklasse en soort vlucht. Dit kan variëren van 4 credits voor een Economy vlucht binnen Europa tot 150 voor een intercontinentale business class vlucht. Aangezien een Blue Credit €1 waard is voor het boeken van een volgende vlucht, kan je dus een flink saldo opbouwen met deze promo!

RECTIFICATIE 28-1-19: Volgens de voorwaarden is de dubbele Bluecredit actie NIET geldig voor Bluebiz accounts geregistreerd in Nederland.

bluebiz

Andere voordelen van het gratis programma zijn gratis naamswijzigingen, een gegarandeerde stoel en bepaalde voorrang bij bijvoorbeeld omboeken.

Reacties

 1. René zegt

  Goedendag! Aangezien ik nu in brazilie ben en mijn oog op jullie artikel viel heb ik mij geprobeerd aan te melden via de link in het artikel voor de bluebiz aktie 2019. Ik kom dan echter op een braziliaanse variant van de bluebiz en daar kom ik niet mee verder. Toen maar een email gestuurd naar Bluebiz KLM maar die weten van niets dat er een dergelijke aktie is. Dus vraag ik mij af wie er gelijk heeft?
  Een antwooord word zeer op prijs gesteld.
  Vriendelijke groet,
  R.Steur

  • The Flying Dutchboy zegt

   Hi René. Staan de land en taalinstellingen van de Bluebiz site wel op Nederland? En is je Bluebiz account ook in Nederland geregistreerd? Via de bovenstaande link kom ik nog steeds op de registratiepagina uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *